2777
2789
عزیزم ترک سفید روهم جواب میدن؟سه ماه روزی چندبار؟؟

بله گلم دوست من واسه خطوط بعداز زایمانش استفاده کرد خیلی خوب شد ولی پاکار بود و خسته نشد ، هر شب هم با روغن زیتون و روغن شتر مرغ شکمش رو چرب میکرد بعد از ۵ ماه ک دیدمش گفتم اصن ملوم نیس زاییدی😄، خودمم دارم استفاده میکنم یکماهه خیلی بهتر از قبل شدم ولی میگم بستگی ب همت طرف داره، من هر روز میزنم و با سلفون میبندمش، اگه هم تخم مرغ نبود همون آلورا و روغن نارگیل کافیه، موقه ی شستشو هم با ابلیمو و جوش شیرین و سفیداب بشورین و روشو کیسه بکشید هم سفید میشه اون قسمت از بدنتون هم ترکای پوستی از بین میرن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باز تویک پله جلویی تو رابطه اگ نور باشه خجالت نمیکشی؟ ترکات کمه حجمشون یازیاد

زیاد نه چرا خجالت بکشم مگه چ ایرادی دارن خیلی هم قشنکن از نظر من چون ک  ترکامو میبنم به  خودم میگم افرین که تونسی از ۸۰به ۵۵برسی😂

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
زیاد نه چرا خجالت بکشم مگه چ ایرادی دارن خیلی هم قشنکن از نظر من چون ک  ترکامو میبنم به  خ ...

من افسوس میخورم چون دستی دستی خوومواینطورکردم لاغربودم قرص چاقی خوردم چاق شدم بازلاغرشدم ترک افتاد.ولی من واقعا خجالت می کشم بخوام ازدواج کنم 

وزنت ۵۵ قدت چنده

من افسوس میخورم چون دستی دستی خوومواینطورکردم لاغربودم قرص چاقی خوردم چاق شدم بازلاغرشدم ترک افتاد.و ...

۱۶۰وخورده ای دقیق نمیدونم

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
بله گلم دوست من واسه خطوط بعداز زایمانش استفاده کرد خیلی خوب شد ولی پاکار بود و خسته نشد ، هر شب هم ...

اها مرسی گلم 

پس این شد روزی یک بار بزنم بعد ک خاستم بشورم با کیسه سفیداب بکشم و روزی یک بارم با روغن چرب کنم درسته؟؟؟؟

اها مرسی گلم  پس این شد روزی یک بار بزنم بعد ک خاستم بشورم با کیسه سفیداب بکشم و روزی یک بارم ...

فداتشم ببین 

۱_آلورا+تخم مرغ+ روغن نارگیل (هر روز)

۲-بعداز ۲۰ دقیقه بشورش و با ابلیمو و جوش شیرین و سفیداب کیسه بکش

۳-بعد از شستشو با روغن زیتون یا شترمرغ چربش کن ولی زیادی روغن مالیش نکن 

۴-از همین صفحه یه شات بگیر داشته باشی

۵-همت یادت نرررررره، پشتکار داشته باش و هر روز انجامش بده ، بعد از ۳ ماه بیا منتظرتم ببینم چیکار کردی🙂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️