2777
2789

هیچی 

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صحنه ای ک بابام برام کفش پاشنه بلندی ک دوس داشتمو خرریده بود و من برای اولین بارپوشیده بودمش وذوق داشتم همش از ماشین پیاده میشدم و راه میرفتم ک صدا بده و ذوق میکردم همچنان

پناه برتو ک بی واژه مرامیشنوی.....
لباس زرد و خنده ای که برای عکس زدم.....

بعدظهرام با دختره همسایه،منتظر بودیم پدرمادرامون بخوابن تا ما در بریم، توحیاط ما یا اونا، تو اتاق من یا اون، یا تو باغ کنار خونه. الان بهترین دوستوخواهرمه.نزدیک ترین کسه همیم

یادش بخیر کوچیک ک بودم خونمون روبروی مدرسه بود، یه دوچرخه داشتم بچه ها وقتی از مدرسه میومدن همش سرمو شیره می‌مالیدن دوچرخمو ازم میگرفتن سوارش میشدن، آخرشم خراب شد🤣

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

5سالمه تو حیاط بزرگ مهد داریم با بچه ها بابا زنجیر بافت بازی میکنیم یه حلقه بزرگ تشکیل دادیم هممون بچه ایم، کوچیکیم، دختر و پسر قاطی همیم 😍😍

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍