2777
2789
عنوان

دوهفته بعد از سزارین درد دارم

190 بازدید | 4 پست

دوستان من قسمت بخیه هام بد نیست اما بالاترش قسمت افتادگی زیر دلم سمت چپ داخلش خیلی درد و سوزش و گرفتگی داره و تو بلند شدن و نشستنم خیلی اذیت میشم. زخیه هامو ک کشیدم بخیه هام سوزشش بهترشد اما این مشکل بعد از لون اضافه شده. کسی تجربه ای داره؟ مشکل چیه؟چیکار کنم؟ خیلی اذیتم. 

خدایا توکلم به خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور بودم ۳ماه پیش سزارین شدم.تازه بعد از ده روز بخیه هام شروع کرد به ترشح و چندجاش باز شد ،آنقدر حرص و جوش خوردم و دکتر رفتم و اومدم که نگو ولی بعد از یک‌ ماه خوب خوب شدم 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

ما مستاجریم

nafas_1384 | 17 ثانیه پیش
2791
2779
2792