2777
2789
عنوان

ترک غیبت😔

294 بازدید | 23 پست

ازخودم بدم میاد عادت کردم به غیبت 

چیکارکنم دست از این کارزشت بکشم

اگ فک میکنید حتی ی جمله ای میتونیدبگید روم تاثیری داشته باشه بگید توروخداااا😭😭😭😭

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به منم بگید.من فقط شنونده هستم.ولی فرقی نمیکنه بلاخره شرکت کننده که هستم

یعنی شما غیبت نمیکنید؟چیکار میکنی جلوی خودتومیگیری به چی فکر میکنی که ساکت میمونی

سلام 

توجه کن که با چه کسانی هم کلام میشی غیبت میکنی سعی کن کمتر باهاشون هم کلام شی یا از قبل ذهنت رو اماده کن ک وقتی هم صحبت شدید ی جور بحث رو هدایت کنی که سمت غیبت نره

من خییلبییییی کمتر شد غیبتم با این روش

عززم چله بگیر بگو چهل روز همه تلاش و سعی ام رو می کنم که غیبت نکنم حتی اگه وسطها هم ناخوداگاه غیبت کردی بلافاصله توبه کن و روندتو ادامه بده رفته رفته کمتر میشه منم این راه رو رفتم بهتر از قبل شدم بالاخره هر انسانی خوداگاه یا ناخوداگه حرفی میزنه چیزی میگه غیبت محسوب میشه همینکه دوست داری این گناه رو ترک کنی نشونه خوبیه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
پیدا کردی ب منم بگو صدبار تلاش کردم نشد🤦🏻‍♀️

کار نشد نداره باید بتونیم .اون دنیا دورازجون از گوشت مرده داداشمون میزارن جلومون بخوریم 😔😔😔😔

فقط به خوردن گوشت مرده فکر کن اه اه منم سعی به ترک دارم اما خیلی سخته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲