2777
2789
عنوان

ترک غیبت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی شما غیبت نمیکنید؟چیکار میکنی جلوی خودتومیگیری به چی فکر میکنی که ساکت میمونی

آخه کسی رو ندارم که غیبتشو بکنم.مثلا خانواده شوهرم خیلی خوبند.دوستام هم همینطور.خانواده خودم هم همینطور.کسی نیست غیبتشو بکنم.ولی خواهرام همیشه از خانواده شوهرشون شکایت دارند منم فقط گوش میکنم نظری نمیدم.فقط میگم عیبی نداره تو سخت نگیر...برای همین همیشه شنونده هستم اونا هم بارها گفتند تو اصلا غیبت نمیکنی.ولی همیشه غیبت گوش دادم😢

آخه کسی رو ندارم که غیبتشو بکنم.مثلا خانواده شوهرم خیلی خوبند.دوستام هم همینطور.خانواده خودم هم همین ...

قطعا توخوبی که همه رو خوب میبینی🌹

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

بهترين اين هست كه محيط غيبت فراهم نكني 

من چون خواهر ندارم غيبت نميكنم 😂😂

مامانم اهل غيبت نيست 

تنها كارش اينكه ميگم چه خبر از فاميل  (قبل كرونا ) ميگفت فلاني عروس شد ، ان رفت فلان جا و ... 

سر تيتر خبر ها اعلام ميكرد 😂😂😂

ولي مثلا اگر با دختر عمه ام باشم واويلاست انم پايه غيبت خيلي بده 

سعي  كن در باره ارزو هات و فيلم و سريال مسافرت و خريد و پيج اينستا و ني ني سايت حرف بزني 

من همیشه مجلس ترک میکنم یا مستقیما میگم به طرف که خوشم نمیاد 

همیشه متنفر بودم از اینکه کسی بخواد پشت سرم حرفی بزنه برای همین به خودم اجازه نمیدم غیبت کنم 

باور کن جدا از گناهش

تو زندگیت خیلی تاثیر داره 

همین که شما رو از بقیه جدا میکنن و براتون احترام قائلن 

حس خوبی داره 💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
2790
2778
2791
2779
2792