2789
عنوان

بچه جاریم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 59 پست
چون بهش خندیدن پرو شده  5سال اونقدرم کوچیک نیست که هیچی نفهمه  حالا اگه دعوام نمیکنید من ...

تقصیر مادرشوهرمه تا مامان باباش دعواش میکنن فوری میره نازشو میکشه و همش میبرتش خونه خودشون 

تو یه ساختمونیم .دو هوا شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵ سال دیگه سنی نیس که بقیه رو بزنه یا لگد بزنه. بهانه گیری شاید باشه ولی اینا غیر طبیعیع. منم پسر خواهرشوهرم وحشتناک بود از دیوار صاف بالا میرفت. تا ۳سالگی هم بچه ها رو میزد ولی الان دیگه میفهمه نمیزنه

چون بهش خندیدن پرو شده  5سال اونقدرم کوچیک نیست که هیچی نفهمه  حالا اگه دعوام نمیکنید من ...

بچه با چک زدن تربیت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
باشه بچه باشه ولی واقعا اینکارش که چک میزنه تو صورته اینو اون خیلی بده

خب این دیگه شیطنت نیست تربیت غلطه خودشونه کاریشم نمیشه کرد تا موقعی که فهمیده بشه،شیطون ینی شلوغ کار باشه بهم بریزه همه جا رو و جنب و جوشس زیاد باشه،این که گفتی یجور بی ادبیه

راه برقراری ارتباطو بلد نیس همین

فک کرده با این راه زدنو و اینا میتونه ارتباط بگیره براش مثل بازیه مفهمومشو نمیدونه انگار داره بازی میکنه عکس العمل نشون ندین خوب میشه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه