2789
عنوان

بچه جاریم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 59 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امشب اجیم اینا خونمون بودن مسرش خونمونو با خاک یکسان کرد همه چیو بهم ریخت و کلی اشغال دیخت و کلی هم با قاشق کتکم زد😂
😂😂اخرم قربون صدقش رفتم حالا من موندمو یه خونه ترکیده

احتمالاً از اول پدر و مادرش جلوشو نگرفتن. 

بخاطر همین دیگه براش عادی شده. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

مث بچه خواهرشوهر منه😅منم اوایل نامزدیمون میدیدمش استرس میگرفتم 😂خیلی شر بود ..ولی بعدش دقت کردم دیدم این بچه از رو حسودی به دخترداییش اینکارا رو میکنه و پی جلب توجهه...بقیه رو تشویق کردم بهش بیشتر توجه کنن و الان واقعا خیلی ارومتر شده.

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
مادرش مقصره حتما وایمیسه نگاش میکنه

نه بیچاره همش استرس داره تو مهمونیا 

هرچی بهش میگه نکن گوش نمیده و ادا در میاره 

اخرم برادرشوهرم سر درد میگیره 

بخدا نمیخام بگم چرا شیطونه من پسر خواهرمم شیژون بود ولی چک نمیزد تو صورته کسی 

بچه دوست مامانم موهای مامانشو میکشید من میگفتم وای بچه چرا اینجوریه الان دختر خودم‌بدتر از اون شده 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه

پسر فامیل ما بچه بود اینجوری بود مهمون میرفت خونشون مثلا طرف و میزد هیچیم نمیشد بهش گفت سر همین من اصلا باهاش حرف نمیزدم چون ضایع میکرد ادم و ولی یکم بزرگ تر شد قشنگ شده فرشته هنوز شیطونه ولی خیلی خیلی خوب شده عزیزدلم 

بچه دوست مامانم موهای مامانشو میکشید من میگفتم وای بچه چرا اینجوریه الان دختر خودم‌بدتر از اون شده&n ...

نمیدونم انشالله بچه من اگه هم شیطونه حداقل کسیو نزنه 

پسر فامیل ما بچه بود اینجوری بود مهمون میرفت خونشون مثلا طرف و میزد هیچیم نمیشد بهش گفت سر همین من ا ...

اره منم همیشه میگم بزرگ بشه بره مدرسه خوب میشه

چون بهش خندیدن پرو شده 

5سال اونقدرم کوچیک نیست که هیچی نفهمه 

حالا اگه دعوام نمیکنید من بودم بار اول با مهربونی بار دوم اخم  بار سوم یه چک از خجالتش در میومدم.

ناراحتم بشن مهم نیست بچه تربیت میخواد

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56