2789
عنوان

بچه جاریم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 59 پست
تقصیر مادرشوهرمه تا مامان باباش دعواش میکنن فوری میره نازشو میکشه و همش میبرتش خونه خودشون  تو ...

دقیقا حدس زدم یکی دوستی خاله خرسه داره 

بچه رو ازچشم میندازه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون کمبود محبت دارع؟

نه بنظرم واكنش بد بهش دادن بيشتر لج كرده و سن لجبازيش طولانى شده اونم ميبينه مثلامامانش پا ميشه سنگر ميگيره جلو شما و ... هيجاني ميشه كه جلب توجه كردع بدتر ميكنه

مطمئنا مشکلی داره یا اینکه خیلی محدود بوده و مادر پدرش با هم خیلی خشن هستن حتما باید بره دکتر وگرنه هر چقدر پیش فعال باشه کاری میکنه انرژی ش خالی بشه نه اینکه اینکارا رو بکنه حتما مادرش تو تربیت ش خوشنت به خرج داده وگرنه بچه از کجا بلده من پسرم یه کار اشتباه کرد زدم رو دستش و قیافه مو عصبی کردم دیدم فرداش اونم همینکارو کرد و ادای منو درمیاورد بچه ها مثل طوطی ن هر کار بکنی و هر چی بگی سریع تکرار میکنن

رویاهاتو؛ زندگی کن...
بچه منم همین جوریه دقیقااا اگه راهکاری یاد گرفتین به منم بگین

ببرش یک مرکز کاردرمانی اونجا بررسی میشه مطمئن باش ریشه در جایی داره بعد کلاس می زارن ماساژ ،بازی درمانی. ..

و حدود یک ساعت براش وقت می زارن چند ماه که بگذره کلی تغییر کرده وقتی ببریش ببینی درست تحلیل می کنن رفتارش رو یا نه اونوقت نتیجه می گیری ببریش یا نه

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
ببرش یک مرکز کاردرمانی اونجا بررسی میشه مطمئن باش ریشه در جایی داره بعد کلاس می زارن ماساژ ،بازی درم ...

این شاید شیطنت باشه ولی بعدا ممکن ببینی مشکلاتی به وجود میاد مثلا سر کلاس نمی تونه بشینه یا تمرکزش پایین یا بلد نیست درست ارتباط بگیره و...

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

وای یه پسر عمه دارم همینجوریه دقیقاااااا همینجوری  بخاطر اینه ک خیلی لوسشون میکنن و رو میدن بهشون وقتی از اول اذیت میکنن اگه حالیش کنن ک این کار خوب نیست دیگه این کار رو نمیکنه ولی خانواده ها چیزی نمیگن و به هوای بچه بودن میزارن ک به کاراشون ادامه بدن در آخر میشن این عمه من اصلا حق حرف زدن نداره پسر عمم پنج سالشه تا کسی حرف میزنه یهو دیدی زد تو صورت منم ک اصلا اعصاب همچین بچه هایی رو ندارم فقط حرص میخورم 

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم