2777
2789
عنوان

خونریزی بواسیر و زایمان زودرس

406 بازدید | 9 پست

دو روز خونریزی شدید بواسیر دارم

اما فقط تو دستشویی

ممکن باعث زایمان زودرس بشه

فردا قراره برم دکتر

خدا جون .... شکرت که به من لیاقت مادر شدن دادی🤗

ن بابا بواسیر و باس ن چ ربطی ب زایمان و رحم داره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

نبابا ربطی نداره

فقط دستشویی میری زور نزن

و اینکه زایمان زودرس چیه یک هفته فقط ب زایمانت مونده

و اینکه برا اینکه بهتر بشه مقعدت رو چرب کن با روغن طبیعی

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. 

به سلامتی زایمان کردی؟ 

مشکل بواسیرتون چی شد؟ من هفته 31 ام. خیلی می ترسم. اونقدر گنده شده که حد نداره. از جراحی میترسم. توروخدا کمکم کن

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم.  به سلامتی زایمان کردی؟  مشکل بواسیرتون چی شد؟ من هفته 31 ام. خیلی می ترسم. ...

سلام عزیزم

به من پماد داد دکتر ولی من نزدم

خودم قرص آهنو هفته های آخر بارداری قطع کردم

دیگه یبوست نداشتم

موقع سزارین هم اصلا اذیت نشدم

خدا جون .... شکرت که به من لیاقت مادر شدن دادی🤗
سلام عزیزم به من پماد داد دکتر ولی من نزدم خودم قرص آهنو هفته های آخر بارداری قطع کردم دیگه یبوست ...

سلام... خداروشکر. 

شما همورئیدتون خارجی بود؟ الان خوب شده؟ 

برای من 4 تا خارجیه. نسبتا بزرگم هستن. گفتن جراحی. اما من نرفتم. اصلا قبل بارداری اینجوری نبودم. چندتا پماد رو امتحان کردم الان دارم رکتول میزنم... توررخدا چیکار کنم خوب شم... 

منم قرص اهن رو قطع کردم. یبوستم ندارم. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم.  به سلامتی زایمان کردی؟  مشکل بواسیرتون چی شد؟ من هفته 31 ام. خیلی می ترسم. ...

منم مشکل پیدا کردم درد وحشتناک داشتم چندروز ... بعد ۵روز حالا به خونریزی افتادم

شما برای حل این مشکل چیکار کردید؟

منم مشکل پیدا کردم درد وحشتناک داشتم چندروز ... بعد ۵روز حالا به خونریزی افتادم شما برای حل این مشک ...

سلام عزیز دلم... 

شما هم بارداری؟ 

من خوشبختانه از جراحی نجات پیدا مردم. جراحی, که پیشش می رفتم گفت که پیشرفت بهبودیش عالی بوده. من هموریید خارجی دارم. تو بارداری اینجوری شدم. گفت بعد بارداری و زایمان کامل خوب میشی. 

من خونریزی نداشتم. 

شما هموریید داخلیه یا شقاق؟ 

در هر صورت پماد رکتول عالیه. حتما استفاده کن