2777
2789
دختر من 27 ماهشه ... یه کمی از غذاشو خودش میخوره .. البته ممکنه یه کمیش بریزه ... بعد دیگه حوصله ش نمیاد بشینه یه جا بقیه شو با قاشق کوچیک خودم میذارم دهانش
دخترم ✿ بهـــار ✿ http://ghasedakmaman.niniweblog.com/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ٢٦ ماهه است و از ١١ ماهگی قاشق رو از من گرفت ،من هم همزمان با یه قاشق دیگه بهش غذا میدم ! از همون اول هم با قاشق سیلیکونی و قاشق های سرویسش غذا نخورد ،مثل ما قاشق چنگال بزرگ دست گرفت !!! جدیدا خیلی بدغذا شده ،منم میذارمش روی کانتر اشپزخونه و موبایلم رو میدم دستش و بهش غذا میدم ،هفته پیش خواهرم پیشنهاد استفاده از قاشق مرباخوری رو بهم داد که خیلی راضی ام ،چون پسرم دهنش کوچیکه ! من نمیدونم اینا کی میخوان مثل ادم غذا بخورن تا ما هم یه نفس راحت بکشیم !؟
امروز که محتاج توام جای تو خالیست ،فردا که بیایی به سراغم خبری نیست ،از من خبری نیست ،در خانه کسی نیست ...
دخترم 2 سال و 7 ماهشه و اگه به خودش باشه میخوا همه غداشو خودش بخوره، البته خوبم میخوره انصافا.... ولی من گاهی صبرم کمه... نصف اولشو اغلب خودش میخوره بعد من بهش میدم بقیشو....
دست رو هرچی میذاری میگن مشکل ما الان اینه؟ نه آقاجون، مشکل ما این طرز فکر توئه که میخوای یهو همه چی خوب بشه. باید از یه جا شروع کرد دیگه.....
عزیزم من وقتی بشقاب میارم 2 تا قاشق میزارم توش ... یه قاشق بزرگ دست منه قاشق خودشم دست خودش یه قاشق خودش دهنش میذاره یکی من با خودش باشه تا صبح طول میکشه اینجوری هم غذا خوردن و یاد میگیره هم تعداد قاشقهایی که خورده رو میشمرم تا بفهمم سیر شده یا نه .............
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
من با قاشق بزرگ غذا میدم بهش. پرش میکنم زودتر تموم شه اگه با قاشق کوچیک غذا بدم صبرش تموم میشه وای نمیسته
آدمها از پیری نمی میرند، آدمها زمانی میمیرند که از همه چیز خسته میشن.