2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 755078 بازدید | 146 پست

دوستان هیج کارسختی نیست اگرداماد ناشی باشه کمی درد داره وگرنه باعشقبازی هورمونهاترشح میشن که هم روان کنندهن وهم مسکن ضمنا از ژلهای  روان  کننده  وبیحسی  استفاده کنید چنان آن شب وشروع زندگی  لذت  داره  که  اصلا دردحس  نمیشه  ضمنا عزیزانم  بخاطر دوتا مریض  هرگز  راه  اطلاع‌رسانی وانتقال  تجارب  را نبندید خوشبخت  باشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما مجردیم 😐تو سایت ,pو رن هاب دیدیم وحشتناک بود دختره زجه میزد

عزیزم  اولا شما چرا pورن نگاه میکنی ؟

ثانیا وقتی خودت و شوهرت باشی کالی استرس داری و  نمیتونی راحت باشی خودتو شل کنی توقع داری داخل pور ن که سیبل تو سیبل منتظرن طرف راحت باشه ؟

معلومه میترسه و قطعا زجر میکشه پدرشم در میاد 

دردش برا بعضی ها هست برا بعضی ها نیس 

ولی من بیشتر شنیدم کسایی که یکم چاقن درد زیادی ندارن من خودم به شخصه نمیگم خیلی چاقم ولی یکم وزنم بالا و به شخصه اصلا  هیچ دردی حس نکردم حتی یه ذره فقط خون دیدم😅

عزیزم الکی نگو اگر عقدی تا حالا صد بار بهت دست زده 😂😂😂😂 هیچ کاری نکن اون خودش بلده 

دهانت سارفیس🤯🤣💦😱💎💚👏💐

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

درد داره،بحرحال داری خانوم میشی.. یاهم اگه خیلی میترسی با شوهرت صحبت کن بگو آمادگیشو ندارم و فلان که یه شب که هم تو آماده ای هم اون رابطه داشته باشین..وگرنه اگه با ترس میخوای رابطه داشته باشی و شب اول و خراب کنی..اون دیگه مشکل خودته...

خب خانومایی که میگن درد نداره فلان بیسان اونا تجربه کردن واقن دیدن درد نداره یا دردش همون لحظه هست بعدش ربط به انداره توانایی داره 

مثلا بعضی ها میتونن درد تحمل کن بعضی ها نمیتونن و خانومایی که میترسن استرس دارن حق دارن واقعن 

خانوما واقعا خیلی وقیح شدین چطور روتون میشه این حرفارو تو فضای عمومی مطرح کنید @نی_نی_یار_3   ...

خانوم محترم اینا جزو اطلاعتی هستن که هر دختری باید بلد باشه من خیلی از دخترا رو دیدم که کابوس دارن و‌میترسن از شب زفاف بالاخره باید بهشون اطلاع رسانی بشه

من دوساله ازدواج کردم هنوز دخترم از ترس درد

تو خوووولی عزیزم

شجاع باش و به ترس فکر نکن

رابطه جنسی بهترین چیزه! 

ضممنا اینطور پیش بره شوهرت بفکر زن دوم یا خیانت می افته

بعدشم عشق عشقبازی رابطه جنسی خیلی جذاب و زیباست و ترس نداره 

نگاهت به رابطه عوض کنه

اگرم دردی داره موقتیو کمه. 

بعدشمنهایتا برو پیش دکتر و متخصیی

اینطور پیش بری رک راستبگم زن زندگی نمیشی براش! 

بعدشم خودت خودشو از بهترین چیزکه حقتونه اونم رابطس منع نکن. وسلام