2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 755214 بازدید | 146 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان

خواهش می کنم متاهل ها جواب بدن

من قرار شهریور عروسی بگیریم ولی پدر زنم می گه باید بیای شهر ما برای عروسی.

من خوشم نمیاد شب زفاف برم هتل یا تو خونه مردم کارم رو بکنم.

بهش می گم حتما باید شهر خودم باشه که بعد عروسی دست زنم رو بگیرم ببرم خونم

آیا حرف من درسته ، یا الکی حساسیت به خرج می دم ؟

بزرگواران !

زیاد جوش نزنین و نگران نباشید. 

این تاپیک مربوط به ۴ سال پیشه 😄😄😄😄😄😄😄

استارتر طفلک هر بلایی قرار بوده سرش بیاد تا حالا اومده،  از کجا معلوم شاید از درد زفاف خلاص شده ، درد زایمانم تجربه کرده 😁😁😁😁

پس زیاد نگرانش نباشید ، تموم شد رفت دیگه .

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

برای شادی و خوشبختی زندگیش صلواااااات

حالا اکثر ما سن و سالمون درحد ازدواج و تحمل درد و تشخیص این چیزها هست و اکثرا ترس بی‌مورد هستش و غالبا هم ختم بخیر میشه ، اما تنها تاپیکی که واقعا دلمو بدرد آورد در مورد این موضوع ، تاپیکی بود که حدود ۵ یا ۶ سال پیش ، یه دختر ۱۲ ، ۱۳ ساله اهل افغانستان ثبت کرده بود. 

طفلکی دختر بچه ، بدون رضایت خودش ، پدرش این طفلی رو بقول خودش فروخته بود به یه آقای افغان ۵۴ ساله ، اینا تهران بودن و خونوادشم بعد از سپردن دخترشون به این آقای ۵۴ ساله برگشته بودن افغانستان . 

وااای این طفل معصوم دنبال فرار بوده ، بعد اینکه دیگه تلاش‌هاش نتیجه نداده بود ، طفلی اومده بود تاپیک زده بود که چکار کنم ، فک کن عصر تاپیک زده بود که شب همسرم از سرکار برگرده ، قراره ....

طفلی از شانسش ، کسی هم زیاد نبود تو تاپیکیش،  خلاصه هرکی هرچی میدونست یادش داد ، 

احتمال می‌دادیم که بخاطر تفاوت سنی زیاد و بقول خودش جثه بزرگ همسرش ، خیلی اذیت بشه ، بخاطر همین قضیه رو براش فوق العاده لذت‌بخش نشون دادیم تا کمتر اذیت بشه ، خلاصه ...

من پیگیرش بودم ، تا دوهفته که خبری ازش نبود ، بعد دوهفته اومده بود تاپیک زده بود که :

خانما اگر کسی دوهفته از کار عروسیش گذر کرده باشه و خون بند نیایه ، باید چه اندیشه کنه ؟؟ 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

بخدا واقعنی اشکام سرازیر شد ، فک کن دختر بچه ۱۲ ، ۱۳ ساله دو هفته ست خونریزی داره ، اونم تو دیار غریب ، هیششششششششکیم نداشت ، روزام که همسرشون تشریف میبردن سرکار ، درو از روش قفل میکردن.  نه دوستی ، نه خواهری ، نه پدر و مادری . 

خیلی سعی کردم آدرس بگیرم برم پیشش اما می‌ترسید آدرس بده ، درحد توانم بهش پیام دادم و راهکار دادم ، کمی بهتر شده بود ظاهرا ، دیگه  نمیدونم بعدش چی شد. ایشالا که خوب شده باشه کامل .

🥹🥹🥹🥹

استار عزیز درد زفاف که هیچی با اون کاری ندارم 

زایمان و حاملگی درد داشت؟ 

اینو میپرسم چون خودم بیشتر برای حاملگی استرس دارم 

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

حالا اکثر ما سن و سالمون درحد ازدواج و تحمل درد و تشخیص این چیزها هست و اکثرا ترس بی‌مورد هستش و غال ...

وای چه بد 

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

چرا مردا نمیترسن 🤣🤣🤣🤣

چ خبره عمل قلب بازه مگه  

شب زفاف کم از صبح پادشاهی نیست...  خانمها مثل برده نباید باشید که بیجون بیفتید   صد مدل  فیگور و پوزیشن هست  انجام بدید  والا دیگه کلاس اولیا م بلدن  .خودتونو به اون کوچه نزنید لطفاااااااااااااا. الان اقایون میخندن بهمون بوخوداعععععع