2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 755098 بازدید | 146 پست

امشب می‌خوام چه خاکی تو سرم کنم اینقدر میترسم الان داره بهم در مورد شب زفاف میگه 🥺☹️ اشک تو چشام جمع شده به خودم میگم چه غلط من بود (من متولد ۸۸نیستم الکی زدم😭)

بنظر خودت این همه اطلاعاتی که گوگل هست یه همچین سوالا و جوابای رگ خانوما زشت نیس پس حیای خانومانه کج ...

توکه بدت میاد غلط میکنی میای تو سایت، برو گمشو همونجایی که راحتی، چهار نبر شاید بخوان اطلاعات کسب کنن که تو زندگیشون بدردشون میخوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم الکی نگو اگر عقدی تا حالا صد بار بهت دست زده 😂😂😂😂 هیچ کاری نکن اون خودش بلده 

همه که مثل شما نیستن که قبل عروسی تحمل نداشته باشین و شب زفافتونو تو دوره عقد بگذرونید🤣🤣🤣

کار خاصی لازم نیست بکنی فقط اروم باش نترس استرس بدترین چیزه، اقا خودش بلده نگران نباش، خودت در اختیارش بزار و اصلا نترس مطمئن باش اونم دلش نمیاد اذیتت کنه، من قبلا شوهرم هر کاریم کرد چیزی نخوردم ضعف کردم 😂توصیه میکنم حتما یه شیر موزی شیر خرمایی بخور عزیزم 😂😂

من خودم حدود سه ماه پیش عروسی کردم و البته به نظرم بهترین شب زندگیم شب اول عروسی بود چون که واقعا عاشق همسر عزیزم بودم و هستم و به نظرم نباید نسبت به اتفاق مبارکی که قرار هست در این شب بیفته نگران باشید توصیه میکنم مقاله شب زفاف در سایت همسرتایم رو مطالعه کنید چون خیلی کامل هست و آموزش های خوبی رو برای کسانی که در آستانه عروسی هستن ارائه داده.  

https://hamsartime.ir/wedding-night-training/