2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی استباطش می‌ره تو حلقت آقا پسر ج ق ی

حرفت خیلی زشته 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

عزیزم فیلمو عکسو بذار کنار غذاهای طبع گرم مثل فلفل نخور حسابی ورزش کن و بازی های مهیج کامپیوتری هم در کنارش انجام بده سیرو پیاز که اصلا نخور شبا پاهاتو از پتو بیرون بذار زیاد قرآن بخون زیاد ذکربگو فیلمای کمدی و یا علمی تخیلی نگاه کن تا سرت گرم بشه سعی کن حسابی جسمو روح خودتو خسته کنی در طول روز کم کم یادت میره اینکار به اثرات وحشتناک دنیوی و اخرویش که فکرکنی خودبه خود حالت از این عمل به هم میخوره خودارضایی یه گناه کبیره ست که مجازات اخروی بسیارسنگینی هم داره و علاوه بر اون چون دکترم میدونم که روحوجسم آدمو نابود میکنه ازخدا بترس و ترکش کن بعد در وهله ی دوم به خدا و رحمت بیکرانش امیدوارباش و ازت طلب بخشش کن که به گواهی کتاب آسمونیمون قرآن خدا هم توبه پذیره هم بسیارآمرزنده و الرحم الراحمین

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
اخه چطور به این نتیجه رسیدید که پسر باشم اللله اکبر 😐🔫

اگه دختر باشی عوارضشو بدونی راحت میتونی بذاری کنار

چون یک دختر زیبایی و سلامت خیلی خیلی براش مهم تر از هر چیز دیگه اس

حالا ک سایت و بهت معرفی کردیم برو ی سر بزن خدا کمکت کنه

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم