2777
2789
عنوان

چطور بدن پر و عضله ای داشته باشم

2285 بازدید | 9 پست

دوستان کسایی که رژیم چزبیسوزی و عضله سازی میگیرن و لاغر و عضله ای میشن بعدا بخوان بدنشون پر تر و عضله ای و حجم بگیره فرقشون توی حجم غذا و وزنه های سبک و سنگین هست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدنسازی و ورزش زیاد 

اگه می خوای عضله ای نشی برو پیاده‌روی و دو قشنگ روزی دوساعت 

I'm sick of mother fuckers try to tell me how to live...t.  وظیفه ی من و اسلحه ام اینه که مغز هنر بی مغز رو هدشات کنم  ♀️=♂️.اگه دوست داشتی پیج اینستامو فالو کن ❤️my_.ielts_journey💙
بعد رژیمش هم باید بیشتر از کالری مورد نیاز باشع؟

قاعدتا وقتی ورزش میکنی نیاز داری بیشتر بخوری. ولی در کل کالری دریافتی باید متناسب با جثه و میزان فعالیتت باشه و نه بیشتر. زمانی کالری بیشتر مصرف میکنی که بخوای افزایش وزن داشته باشی 

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
قاعدتا وقتی ورزش میکنی نیاز داری بیشتر بخوری. ولی در کل کالری دریافتی باید متناسب با جثه و میزان فعا ...

من وزنم نرماله اما دوست ندارم ابیطور لاغر بنظر یرسم میخوام پر و عضله ای بشم بخاطر همین میگم بابد رژیمم افزایش پیدا کنه

من وزنم نرماله اما دوست ندارم ابیطور لاغر بنظر یرسم میخوام پر و عضله ای بشم بخاطر همین میگم بابد رژی ...

آره. اگه رژیم غذایی از مربی بگیری خودش میزان ورزشت و توی کالری هات محاسبه میکنه و بیشتر از حالت نرمال کالری دریافت میکنی...و البته حواست به ورزشت باشه... قدرتی و سنگین

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه