2777
2789

تو تهران و شهرستانا ، کسی که مطمئن هستید بهشونو و کاراتون رو انجام دادع بهم معرفی کنید

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میخوام بده عزیزم

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
برای چی می خوای🤔🤔 نکن این کارو دختر گند میزنن به زندگیت

میدونم ولی میخوام یه بار انجام بدم هرکاری میکنم نمیشه طرف نرم نمیشه نمیداره کارمو کنم

یکی از دوستای من کرد اینکارو بجا اینکه زندگیش زیر و رو بشه گند کشیده شد ب زندگیش و ۱۰ ساله درگیر اجنه و وسوسه هایی میشه ک انگار یهو میرن تو جلدش

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
یکی از دوستای من کرد اینکارو بجا اینکه زندگیش زیر و رو بشه گند کشیده شد ب زندگیش و ۱۰ ساله درگیر اجن ...

من کارم جوری نیست که به خودم و زندیگ ربط داشته باشه عزیزم

من کارم جوری نیست که به خودم و زندیگ ربط داشته باشه عزیزم

ب خداوند توکل کن ان شاء الله کارت حل میشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
ب خداوند توکل کن ان شاء الله کارت حل میشه

انشالله

خیلی ببخشید یه سوال عکس پروف تون چجوری تایید شده😁😁😁

با توکل بر خدا و ختم ایه های قران۰🙃🙃🙃 خودمم نمیدونم ولی یه بار پیله کرده بودم روش چندبار خطا داد بعد یهو تایید شد😉