2777
2789
بری تاپیک منو بخونی نوشتم همه چیزو.خیلی بی کس و تنهام خدا هم انگار فراموشم کرده .در اقدام برا باردار ...

منم کاملاشرایط توروداشتم شوهرم نمیخواست بچه ولی من باردارشدم ونگهش داشتم مجبورشدزندگیموجداکنه ۹ ماه که بخاطربارداریم نمیتونستم کاری بکنم بعدازاونم بچم بدنیااومدیکی میخولست بیادب خودم کمک کنه 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵تا جاری دارم ۵ تا خاهرشوهر با نوه و نتیجه هاشون هر روز مهمون میان میخورن میریزن میرن

خب راشون نده مگه نمیتونی 

چی شده گلم ؟

مادرشوهر م تنهاست شوهرم میگه باید بریم پیشش بمونیم.اما من مریض روانی میشم تو اون خونه .یا میگه طلاق بگیر یا بیا بریم خونه مادرم ده تا بچه داره مادرشوهرم با ۵عروس اما فقط پسر کوچیکه میگه پیشم بمونه‌.چند شبه خاب ندارم افسردگی گرفتم چکار کنم یه سیاستی یادم بدین 

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
عشقم مگه نگفتی بارداری؟

نه نیستم عزیزم حتما اشتباه گرفتی 

ولی دعا کردم انشاالله که خدا قبول کنه 

رهی من اگر به خدا ببرم ،بپرسم از او چه بلا ببرم ،من این همه غم به کجا ببرم ،ظالمی مگر تو ...
۵تا جاری دارم ۵ تا خاهرشوهر با نوه و نتیجه هاشون هر روز مهمون میان میخورن میریزن میرن

باوجود۵ تاجاری بعدتوبایدبری بامادرشوهرت زندگی کنی بقیه جاریاتم حقشونه بایدمسئولیتشوگردن بگیرن اونابخورن وبریزن توام جم کنی مگه بلانسبت دیون ای شما

منم کاملاشرایط توروداشتم شوهرم نمیخواست بچه ولی من باردارشدم ونگهش داشتم مجبورشدزندگیموجداکنه ۹ ماه ...

ای خاهر جون من ماه نهم بارداریم یه جارو دادن دستم گفتن حیاطو بشور فرداش زایمان داشتم اینا ادم نیستن فقط نماز میخونن و روزه میگیرن

باوجود۵ تاجاری بعدتوبایدبری بامادرشوهرت زندگی کنی بقیه جاریاتم حقشونه بایدمسئولیتشوگردن بگیرن اونابخ ...

به مادرشوهرم بگم؟کا نمیتونم تنها من پیشت بمونم یا زشته؟ اخه زن بداخلاقیه

مادرشوهر م تنهاست شوهرم میگه باید بریم پیشش بمونیم.اما من مریض روانی میشم تو اون خونه .یا میگه طلاق ...

خیلی متاسفم برای مردای بی منطق واقعا . اصولش اینه که مثلاً از صبح تا ظهر برای ناهار شیفت دخترا باشه ،، شب هم شیف پسرا و به نوبت هر شب یکی باشه . اینطوری نه کسی اذیت میشه و اون بنده خدا هم تنها نیست 

ای خاهر جون من ماه نهم بارداریم یه جارو دادن دستم گفتن حیاطو بشور فرداش زایمان داشتم اینا ادم نیستن ...

ازاول بهشون رودادی بایدفکراساسی بکنی اینجوری که نمیشه جوونیتوبزاری برای مادریکی دیگه مگه چ خبره باشه شوهرت من میبودم اصلابااهمچی ادمی ی شبم زیریه سقف نمیموندم تکلیفتومشخص کن دختراینجوری که نمیشه 

باوجود۵ تاجاری بعدتوبایدبری بامادرشوهرت زندگی کنی بقیه جاریاتم حقشونه بایدمسئولیتشوگردن بگیرن اونابخ ...

کچل شدم از دستشون بخدا

شوهرم میگه هر کسی خورد خودشم جمع کنه و میره بیرون اما تا اون برگرده همه ریختن رفتن من باید جمع کنم و برم بخابم تا ان بیاد .اشپزخونه نمیره میاد میخابه‌.بعد فرداش یه جنگی میشه یه فحش هایی مادرش نثارم میکنه

خیلی متاسفم برای مردای بی منطق واقعا . اصولش اینه که مثلاً از صبح تا ظهر برای ناهار شیفت دخترا باشه ...

عزیزم فک کردی همه مث شمافهمیده ان اینابویی ازانسانیت نبردن عروس میبرن بردشون که نیست