2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم میگن زنه بارداردعاش مستجاب می شه تو روخدا دعا کن این ماه بار دارشم همه درداشو ب جون می خرم .مم ...

عزیزم باردار نیستم ولی اگه خدا دعای من رو قبول حتما برات دعا میکنم که دامنت سبز بشه 

رهی من اگر به خدا ببرم ،بپرسم از او چه بلا ببرم ،من این همه غم به کجا ببرم ،ظالمی مگر تو ...
مگه مادربیشعورش چشه که توبایدبری کنارش وایستی میخوادبمیره لابدکه شوهرت دادوبیدادمیکنه چقداین مردابچه ...

بری تاپیک منو بخونی نوشتم همه چیزو.خیلی بی کس و تنهام خدا هم انگار فراموشم کرده .در اقدام برا بارداری هستم میترسم با وجود این همه استرس بچم ناقص بشه 

اما شوهرم میگه تو سخت میگیری فقط تو اینجوری هستی و رد میشه میره دنبال خوش گذرونیه خودش

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
شب زنده داران عزیز ،، کسی ماسک خوب برای حمام یا بعد حمام برای مو چرب می‌شناسه؟ شبتون 🍯

درد بی رمان نمیزاره خاب داشته باشم کاش میمردم کاش اون درد رو خدا بهم میداد نه بنده ی خدا

شب زنده داران عزیز ،، کسی ماسک خوب برای حمام یا بعد حمام برای مو چرب می‌شناسه؟ شبتون 🍯

ماسک بیول خوبه بازم بری داروخونه یا لوازم ارایشی هرجا که میخوای بخری خودشون راهنمایی میکنن❤️

میدونم عزیزم خودم همچین شرایطی داشتم شوهرت تک فرزنده جاری نداری 

۵تا جاری دارم ۵ تا خاهرشوهر با نوه و نتیجه هاشون هر روز مهمون میان میخورن میریزن میرن