هستی۹۳ مدیر عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 6017 عنوان کیا بیدارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 252 پست سلام دوستای عزیزم چرا بیدارین؟ 1399/09/09 | 04:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 عزیزم فک کردی همه مث شمافهمیده ان اینابویی ازانسانیت نبردن عروس میبرن بردشون که نیست گریه های شبانم دستای بی حسم ناراحتی قلبیم اینا رو کسی باور نمیکنه همسرم میگه فیلمته لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 کچل شدم از دستشون بخدا شوهرم میگه هر کسی خورد خودشم جمع کنه و میره بیرون اما تا اون برگرده همه ریخت ... منم نمیگم فلان زندگیرودارم منم ازتوداغون تربودم زندگیم روهوابودهمش فوش ودعوابودولی خب جنگیدم ن اینکه بسازم فقط باهاشون جنگیدم ازنقط ضعفای شوهرم استفاده میکردم هرمردی رویه چیزی ضعف داره رگ خواب شوهرتوپیداکن فقط اون میتونه نجاتت بده کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 منم نمیگم فلان زندگیرودارم منم ازتوداغون تربودم زندگیم روهوابودهمش فوش ودعوابودولی خب جنگیدم ن اینکه ... ببرم با خودم دکتر تا اون بهش راه حل بده بگم افسردگیم بخاطر این چیزاست؟ لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 گریه های شبانم دستای بی حسم ناراحتی قلبیم اینا رو کسی باور نمیکنه همسرم میگه فیلمته خدابهت صبربده باداشتن همچین شوهری احتیاج ب دشمن نداری بازم اگه باچاخان میشه باگریه میشه رامش کن بگونمیتونم منم دل دارم میخوام مث بقیه راحت باشم شایددلش بسوزه بی رحم سنگدل کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 منم نمیگم فلان زندگیرودارم منم ازتوداغون تربودم زندگیم روهوابودهمش فوش ودعوابودولی خب جنگیدم ن اینکه ... شوهرم فقط در مقابل حرفای من سکوت میکنه فقط چشمم تو گوشیشه لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 ببرم با خودم دکتر تا اون بهش راه حل بده بگم افسردگیم بخاطر این چیزاست؟ دختراگه بگی افسرده ومریضی که چک سفیدامضابهشون دادی اونوقت میگن توعیب کردی ب دردبچمونم نمیخوری براش زن دیگه میگیرم اونوقت میخوای چیکارکنی کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 ازاول بهشون رودادی بایدفکراساسی بکنی اینجوری که نمیشه جوونیتوبزاری برای مادریکی دیگه مگه چ خبره باشه ... با همه عروسا همچین کردن اما اونا هرکدوم یکی دوسال موندن رفتن و من اخری هستم میگن اخری مادرو نگه میداره لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 شوهرم فقط در مقابل حرفای من سکوت میکنه فقط چشمم تو گوشیشه خب اگه اینجوریه که شایدباکسی دوسته گوشیشوچک کردی کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 دختراگه بگی افسرده ومریضی که چک سفیدامضابهشون دادی اونوقت میگن توعیب کردی ب دردبچمونم نمیخوری براش ز ... شوهرم در جریانه.کچل شدم دکترم کم موند تف بندازه صورتش لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 خب اگه اینجوریه که شایدباکسی دوسته گوشیشوچک کردی چک کردم همش فوتبال نگا میکنه با اخباراش لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 خب اگه اینجوریه که شایدباکسی دوسته گوشیشوچک کردی میخام برادرشوهرم حرف بزنم بگم با عروسای دیگه باهم نگهش داریم بگم تو فشارم به شوهرم گفتم اون چند سالی که من با مادرت میموندم دیگه اونجا برو نیستم منو مریض کرد اما شوهرم ساکته انگار با دیوار بودم لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 با همه عروسا همچین کردن اما اونا هرکدوم یکی دوسال موندن رفتن و من اخری هستم میگن اخری مادرو نگه میدا ... خوب بگونگه نمیدارم ب شوهرت بگوبگونمیتونم مریضم خودش که میدونی مریضی کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
yas1312 عضویت: 1399/09/03 تعداد پست: 1415 میخام برادرشوهرم حرف بزنم بگم با عروسای دیگه باهم نگهش داریم بگم تو فشارم به شوهرم گفتم اون چ ... شوهرت چن سالشه شایدبچس روش نمیشه زیادحرف بزنه مث شوهرمن کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 خوب بگونگه نمیدارم ب شوهرت بگوبگونمیتونم مریضم خودش که میدونی مریضی میگه من پسندیدمت مگه قراره دوباره عروس شی که دنبال مو میگردی کچل بشی هم میخامت.مهم نیست. لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6587 شوهرت چن سالشه شایدبچس روش نمیشه زیادحرف بزنه مث شوهرمن نزدیک ۴۰سالشه .مادر دوسته.میخام همه برادرشوهرامو جمع کنم بهشون بگم جریانو بگم که با هم مادرو نگهداریم.اونا به شوهر زبان نفهم من بگن و راضیش کنن لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین