2777
2789
عنوان

مادرم فهمید بابام خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا به این مردهاتوهیچ سنی نمیشه اعتماد کرد سرخودمونم اومده این موضوع

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

امروز خواهر منم فهمید ک شوهرش با صمیمی ترین دوستش بوده و یکی از همسایه هاش جلوش رو گرفته ک بله وقتی خونه نبودی شوهرت و دوستت از خونه اومدن بیرون خواهرم دااااغونه من دارم سکته میکنم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
اره بنده خدا ولی مامانم زن قوی هیچ وقت خودشو بیچاره نشون نمیده 

درسته شاید هیچ وقت به روی کسی نیاره ولی واقعا چیزه ساده ای نیست دلش شکسته از این به بعد باید خیلی حواستون به مادرتون باشه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
بنظرم با پدرتون صحبت کنین بگین فقط ابروی خودت نیست شما بزرگ فامیلی با اینکارت همه ما رو خرد میکنی ...

دقیقا حالا چی این خانوم با پسر دختر دایی بابامم صیغه بوده الان توم شده یا نزدیکه نا اتفاقی بعد اینکه تو کارگاه اومد فهمیدیم بابام یه آدم کله شق که فقط حرف خودش یا آدمی که خوشش بیاد قبول داره ۶۳ سالشه ولی هنوز کله شقه 

امروز خواهر منم فهمید ک شوهرش با صمیمی ترین دوستش بوده و یکی از همسایه هاش جلوش رو گرفته ک بله وقتی ...

بیچاره خواهرت.

خاک تو سر شوهر بی لیاقتش

لعنت به اون نارفیق جن*ده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️