mehrnaz_n مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 448 عنوان قوز گردن 404 بازدید | 8 پست سلام خانوما کسی هست قوز داشته باشه گردنش و خوب شده باشه الان؟همش قوز میکنم. سعی میکنم صاف بمونما ولی یادم میره خسته میشم وکمرم درد میگیره خیییلیگودی کمرم دارمب جز قوزبند دیگه چیکار میتونم بکنم؟پیش چ دکتری باید برم دقیقا؟ یا باشگاه برم؟ 1399/09/09 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 ببین یه دستتو از بالا شونه و یه دست از پایین بهم قفل کن خوب میشی منم مثل تو بودم یه ماه همش انجام دادم الان اوکیم میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
mehrnaz_n مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 448 ببین یه دستتو از بالا شونه و یه دست از پایین بهم قفل کن خوب میشی منم مثل تو بودم یه ماه همش انجام دا ... یکم واضح تر توضیح میدی عزیزدلممتوجه نشدم دقیقا چطوری
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 یکم واضح تر توضیح میدی عزیزدلم متوجه نشدم دقیقا چطوری عکسم نمیاد برات بفرستم لعنتی ببین دستتو بگیر از بالا بزار پشت کمرت یه دستتم از پایین برسون به کمرت بعد دوتا دستتو قفل هم کن میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
miss_seti عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 1011 یکم واضح تر توضیح میدی عزیزدلم متوجه نشدم دقیقا چطوری مثل یه خط گج در میاد دستت اوکی؟ میدونی یه مرحله هست بالاتر از تلاش کردن بهش میگن رها کردن، یه جایی تنها چاره ایی که برات میمونه رها کردنه.😉
mehrnaz_n مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 448 عکسم نمیاد برات بفرستم لعنتی ببین دستتو بگیر از بالا بزار پشت کمرت یه دستتم از پایین برسون به ... ممنون گلم
mehrnaz_n مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 448 سلام منم این مشکلو دارم شما خوب شدی سلام نه عزیزم ولی همچنان سعی میکنم صاف راه برم و قوز نکنم
strawberry0112 عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 858 سلام نه عزیزم ولی همچنان سعی میکنم صاف راه برم و قوز نکنم ممنون که جواب دادی