2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5551 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا لعنت به این گوگل،آخه میدونی من چون بندناف دور گردن بچم بود بیشتر نگران میشم،چون میگن یکی از دل ...

عزیزم چون تو زیاد به تشنج فکر میکنی به خودت تلقین میکنی که حتما چنین چیزی اتفاق میفته ذهنتو آزاد کن باور نمیکتی من وقتی همه فیلمایی که به دکتر نشون دادم رو از گوشیم پاک کردم و به تشنح فکر نکردم دیگه هم علایمی ندیدم

همین خیره شدن چندثانیه ای یه جا که هرچی صدا میدادم برنمیگشت یه بار فکش هم قفل کرده بود

انشالله که چیزی نیست بچه وقتی خوابش میاد به یه نقطه خیره میشع قفل شدن فکش هم فیلم بگیر به دکتر نشون بده خیالت راحت بشه منکه اونقدر نگران بودم ماشالله الان بچم از دیوار راست بالا میره😂😂

سلام عزیزم خداذخیرتون‌بده کوچولوتون همیشه سلامت باشه که با تاپبکتون دلگرمم کردبد فقط کوچولوتون تو بیداری هم میپرید؟ من پسرم دو‌ماهش تموم شده و‌مشکلم اینه که تو بیداری میپره و حالت ترس داره حتی بدون اینکه صدایی بیاد و‌همه مبگن دور از جونش تشنجه😞نتونستم فیلمم بگیرم تاحالا

سلام عزیزم خداذخیرتون‌بده کوچولوتون همیشه سلامت باشه که با تاپبکتون دلگرمم کردبد فقط کوچولوتون تو بی ...

سلام عزیزم منم این مشکل رو دارم‌

بعد اینکه من متوجه لرزش سر بچه‌ام شدم ترسیدم بردمش دکتر نوار مغزی گرفتن گفتن که نه خوبه تشنج نیست ولی ممکنه شبه تشنج باشه گفتش که یه شربت میدم اگه بازم تکرار شد بهش بده بعد حالا دو بار موقع زور زدن دخترم موقع مدفوع اون لرزش ۱ ثانیه ای رو دیدم آخه دختر من خیلی زور می‌زنه موقع مدفوع نمی‌دونم به خاطر فشاریه که روشه یا همون تشنجه خیلی کلافم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
سلام عزیزدلم من پزشک دخترمو عوض کردم و معلوم شد دخترم اصلا تشنج نداشته و الکی دارو بهش دادن دقیقا از ...

عزیزم اگه هستی 

تو روخدا جواب بده 

دختر شما تو بیداری هم پیش اومده بود که دست 

و پاش بپره ؟؟؟😥

عزیزم شما چیکار کردی ؟ بچه ت بهتر شد ؟؟😥

سلام عزیزم مشکل دختر من شادرینگ اتک بود ی نوع تیک تو نوزاداس

خود ب خود رفع میشه

بچت چند وقتشه

اصلا نترس فقط فیلم بگیر چجوریه دقیقا حالتش؟؟؟

ببر ی دکتر خوب نوار بگیر

من یه بار ۲ ناهگی نوار گرفتم ی بار ۳ ماهگی ی بارم ۸ ماهگی در اصل چکاپ شد کامل ک خیالم راحت شه

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
سلام عزیزم مشکل دختر من شادرینگ اتک بود ی نوع تیک تو نوزاداسخود ب خود رفع میشهبچت چند وقتشهاصلا نترس ...

عزیزم بچم دوماهشه 

بچه شما لرزش داشت ؟

یا دست و پاش هم میپرید ؟؟ و فقط تو خواب بود؟؟

بچه من تو خواب و گاهی تو بیداری انگار که یه چیز دیده و وحشت کرده باشه دست و پاش میپره 😥

کلا تم خواب سبکی داره که چشماش حرکت میکنه 

هی کش و قوس میده به خودش و صورتشو میماله 

البته ریفلاکس داره و دارو میخوره 

عزیزم بچم دوماهشه بچه شما لرزش داشت ؟یا دست و پاش هم میپرید ؟؟ و فقط تو خواب بود؟؟بچه من تو خواب و گ ...

خب بچه اونموقع ها دست و پاش میپره طبیعیه خود ب خود خوب میشه همه بچه ها دارن من زیاد دیدم تو بچه ها

بازم یه فیلم بگیر حتما ببر دکتر نشون بده اگه چیز مهمی باشه بهت میگن ب نظرم حتما این کارو بکن از نگرانیت کم میشه هم پیگیری کردی

خب بچه اونموقع ها دست و پاش میپره طبیعیه خود ب خود خوب میشه همه بچه ها دارن من زیاد دیدم تو بچه هابا ...

عزیزم دو تا دکتر فوق تخصص اعصاب کودکان بردم 

دوتا هم فوق تخصص نوزادان 

همه گفتن هشتاد درصد چیزی نیست 

سونو مغز و نوار مغز هم خوب بود خداروشکر 

ولی من نگران همون ۲۰ درصدم 😥

عزیزم دو تا دکتر فوق تخصص اعصاب کودکان بردم دوتا هم فوق تخصص نوزادان همه گفتن هشتاد درصد چیزی نیست س ...

خب خداروشکر

نگرانیتو درک میکنم خودمم تو همین شرایط چون که بودم کاملا میفهمم حالتو

من این کارو کردم که ۲ ماهگی ک بردم نوار یه بارم تو ۸ ماخگی بردم گفتم دیگه خدانکرده هرچی باشه تو این مدت باید نشون بده خداروشکر سالم بود دیکه اروم گرفتم