2777
2789
عنوان

تشنج نوزاد

5551 بازدید | 32 پست

سلام مامانا خوبید میخوام تجربمو دراختیارتون بزارم.دختر من از وقتی بدنیا اومد یه پاش میلرزید دست و پاش تو خواب چه با صدا چه بدون صدا میپرید به یه نقطه زل میزد با دهنش ملچ مولوچ میکرد من خیلی نگران بودم ولی همه میکفتن الکی حساسی و به نگرانیام اهمیت نمیدادن تا اینکه یبار تو بغل مادرشوهرم لرزید یه بارم موقع شیر خوردن سرش لرزید دکتر بردم گفت خداروشکر نوار اعصابش سالمه ولی تو نوارمغز تشنجش معلومه قرص بهش داد گفت ۱۵روز دیگه برم‌پیشش حالم خرابه تروخدا سرسری نگیرید این قضیه رو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی که هیچی نباشه،توکل بر خدا نگران نباش،،ولی در کل مادر بچه تویی،،هر جا احساس کردی بچت نیاز به پزشک داشتی ببر و به حرف کسی ا همیت نده

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها

عزیزم ببخشید میشه بدونم علت تشنج بچه شما چی بود؟من نوزادم وقتی به دنیا اومد چهار دور بندناف دور گردنش بود الان پنجاه روزش هست اکثر علائم بچه شمارو داره بردم دکتر میگه نوارمغز نرماله ولی من دلم آروم نمیشه چون هنوز علائم داره

عزیزم ببخشید میشه بدونم علت تشنج بچه شما چی بود؟من نوزادم وقتی به دنیا اومد چهار دور بندناف دور گردن ...

سلام عزیزدلم من پزشک دخترمو عوض کردم و معلوم شد دخترم اصلا تشنج نداشته و الکی دارو بهش دادن دقیقا از ۵ ماهگی به بعد همه این علایم از بین رفت و ماشالله یه دختر زرنگ و تپل دارم.اون پزشک قبلی تشخیصش کاملا اشتباه بوده دختر من خیلی علامتاش شبیع تشنج بود ولی دکتر گفت طبیعیه لطفا الکی بچتونو ب دارو نندازید

عزیزم ببخشید میشه بدونم علت تشنج بچه شما چی بود؟من نوزادم وقتی به دنیا اومد چهار دور بندناف دور گردن ...

و اینکه هرجا شک داری فیلم بگیر و به یه دکتر حادق نشون بده من میگفتم دخترم صدر صر تشنجیه ولی للان ک ۹ ماهشه حالش عالیه اکثر بچه ها این علایم رو دارن من دکترمو بردم پیش دکتر محسن جوادپور که خدا پدر و مادرشو بیامرزه منو از نگرانی دراورد با معاینه عالی و دقیقش ولی دکتر قبلیش مهران آقامحمدپور که ویزیتش دو دقیقه بیشتر طول نکشید رو هیچوقت نمیبخشم 

من مطمئنم دخترت سالمه که تو نوارمغز چیزی نشون نداده من حتی فیلم پرشای دخترمو به دکتر جوادپور نشون دادم خندید و با یه لحن اطمینان بخش گفت سالمه و هیچیش نیست

سلام عزیزدلم من پزشک دخترمو عوض کردم و معلوم شد دخترم اصلا تشنج نداشته و الکی دارو بهش دادن دقیقا از ...

خدارو شکر،خوشحال شدم

ممنون که جواب دادین واقعا دلگرم شدم انشالله پسر منم چیزیش نباشه

خدارو شکر،خوشحال شدم ممنون که جواب دادین واقعا دلگرم شدم انشالله پسر منم چیزیش نباشه

انشالله که چیزی نیس فقط به گوگل زیاد توجه نکن من تو گوگل هرچی میخوندم همه علامتاشو تو دخترم میدیدم به نظرم اکثر بچه ها این علایم رو دارن

انشالله که چیزی نیس فقط به گوگل زیاد توجه نکن من تو گوگل هرچی میخوندم همه علامتاشو تو دخترم میدیدم ب ...

واقعا لعنت به این گوگل،آخه میدونی من چون بندناف دور گردن بچم بود بیشتر نگران میشم،چون میگن یکی از دلایل تشنج همینه