2777
2789

سلام همگی😞دلم خیلی امشب گرفته دارم میترکم از بغض منتظرم همه بخوابن شرو کنم گریه کردن😞😞😞😞😞با بغض دارم تایپ میکنم😞😞😞😞😞😞😞بابام چون از نامزدم از همون اول خوشش نمیومد ب دلیل نا مشخص،ب بدبختی گذاشت ب هم برسیم و خانوادش نشونم کردن تا همو بیشتر بشناسیم و بعد عقد😞الان نامزدم تازه کارو وبارشو درست کرده مغازه زده،😞بابام شرط کرده خونه بخر 😞اخه خداجون یه جوانی که تازه دست گذاشته روی زانوش یا علی گفته و تاحالا روی پای خودش ایستاده چطور میتونه توی این گرونی خونه بخره😞😞😞الان هر شب حرف میزنن مغزمو بشورن تا جدا شیم😞

هر کی نامزدمو میبینه میگه چقد پسر خوبیه🙈 بعدپدرم چقد عذابمون میده و پشتش حرف میزنه😞هعی خدایا تورو امام حسین امشب یه نگاه به تمام دلای عاشق کن😭😭😭😭😭خدایا 💞خیلیا توی این سایت هستن که از ته دل عاشق عشقشونن😄ی نگاه ب دلمون کن خدا جون😞یا الرحمن الراحمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم!

خب واسه بابات دوست و اشنارو مثال بزن ک اول زندگی خونه نداشتن.

خود بابات داشته؟؟

چرا از اول اسم خونه رو نیاورد؟؟!!!

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بابات دقیقا مشکلش با نامزدت چیه؟

بالاخره به خاطر یه مسئله ای ازش خوشش نمیاد خب اون مسئله چیه؟

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

بچه ها برای اینکه جواب ازمایشای مامانم منفی بیاد ب امید خدا ندر صلوات گرفتم یااایت الکی یا زیارت عاشورا هرچی ک‌میتونید میشه بخونید و بگید بهم ک‌کدومو میخونید😭🙏

شاید نفس یکیی گرفت

التماستون میکنم سرنمازاتون دعا کنید😭🙏

یه صلوات مهمونم کنید💕