2777
2789
عنوان

شد 1399/9/9 وای😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 32 پست

خب ک چی اینم یه روز مث بقیه روزا😑😑😑😑 ولی من اقدامم الانم نمیدونم پری عقب افتاده میاد یان امیداروم نیاد این نه نه نود و نه خاطره شه برام😄😑

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کیا رسیدن کیا نرسیدن🙄🤔

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
من ۵ اذر😉

😍😍😍😍

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
یه جوری گفتی انگار سال جدید تحویل گرفتیم😂😂😂

خخخ اخه همه جا ترکیده واسه این تاریخ همه خودشونو کشتن😂

من رسیدم  دانشگاه ک قبول شدم  به خواستم رسیدم  دیروز صبحم ۲۰ گرفتم😐😶

اخیییی چه خوب 20 درس چی گرفتی حالا😂

مبارکه مبارکککککک💃🏻💃🏻💃🏻۹/۹/۹۹مبارککککککککککککک🎉😂👌🏻

😍😍😍😂

من نامزد دار شدم😍😍😍

وای چه خوب مبارکه عزیزم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز