2777
2789
عنوان

کمال طلبی

572 بازدید | 22 پست

کیا کمال گرا و ایده آل گران؟

راهکارتون برای مقابله باهاش چیه؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ميدوني دنبال راه حل گشتن خودش بدترين راه حله!

فقط في البداهه بهش غلبه كن و انجامش بده.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من✋ واااقعا آزار دهندس من نمیدونم چیکار باید بکنم👎🥺

من به مرز جنون رسیدم واقعا دلم میخواد مغزم رو در بیارم از دست تفکراتم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من كلاً از بچگي كمال گرا بودم و موقع كنكور دقيقا به خاطر همين موضوع مشكل پيدا كردم و نتونستم كامل بخونم...

بعدش فهميدم خيليا از من جلو زدن و پزشكي يا دندان پزشكي قبول شدن.

كسايي كه اصلا ازشون انتظار نداشتم...

به نظر من كمال گرايي فقط يه بهانه ست...

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
اسی میشه بگی دقیقا یعنی چی 😐

معمولا آدمای کمال طلب معتقدن فقط یه راه حل درست وجود داره و باید طبق اون پیش برن اگه کوچکترین تفاوتی با حالت ایده آل مدنظرشون وجود داشته باشه اون راه حل رو قبول ندارن.

معمولا آدمای کمال طلب معتقدن فقط یه راه حل درست وجود داره و باید طبق اون پیش برن اگه کوچکترین تفاوتی ...

مرسی عزیزم 

ولی چه سخت 😟

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
من كلاً از بچگي كمال گرا بودم و موقع كنكور دقيقا به خاطر همين موضوع مشكل پيدا كردم و نتونستم كامل بخ ...

به نظرم ریشه داره تو کودکی.من بابام خیلی سخت گیره همیشه دنبال عیبای ماها و کارمون میگرده اون باعث شد اینجوری بشیم . الان هم با وسواس جبری درگیرم واقعا به ستوه اومدم

به نظرم ریشه داره تو کودکی.من بابام خیلی سخت گیره همیشه دنبال عیبای ماها و کارمون میگرده اون باعث شد ...

آره يه جورايي.

ولي خب تا كِي ميشه بهش دامن زد؟

گاهي وقتا واقعا بايد به عادت هاي مخرب مغز خاتمه داد و عادت هاي جديديُ شروع كرد.

البته با اراده ي خودتون.

فقط اراده مهمه.

استارتر درمورد وسواس اجبار  مطالعه کن شاید اونجا بتونی علائمی از خودت ببینی و راه حل درمان رو یاد بگیری

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
آره يه جورايي. ولي خب تا كِي ميشه بهش دامن زد؟ گاهي وقتا واقعا بايد به عادت هاي مخرب مغز خاتمه داد ...

می‌دونی هیچوقت نمیشه بهترین بود چون همیشه یه پله بالاتر وجود داره.

تا حالا فکر کردی چی شد کمال طلب شدی؟

من همیشه ترسیدم از اینکه بهم بگن کارت خوب نیست،درست نیست،یا دعوام کنن.قبل اینکه بقیه بگن خودم بارها و بارها به خودم میگم غلطه و خودمو و عزت نفسم رو نابود میکنم