2777
2789
عنوان

کمال طلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 22 پست
استارتر درمورد وسواس اجبار  مطالعه کن شاید اونجا بتونی علائمی از خودت ببینی و راه حل درمان رو ی ...

ممنونم من وسواس دارم .

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
ممنونم من وسواس دارم .

عزیزم احتمالا وسواس مجبور هم هستید  بشدت کمال پرست هستن تا کمال طلب .

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونی هیچوقت نمیشه بهترین بود چون همیشه یه پله بالاتر وجود داره. تا حالا فکر کردی چی شد کمال طلب ...

آره عزيزم، من به شدت مغرورم... 

يعني اصلاً دوست ندارم يكي دو بار يه حرفُ بهم بزنه مثلا از كارم ايراد بگيره يا اينكه از بقيه پايين تر باشم! به حدي كه گاهي اوقات به خاطر همين موضوع كلاً توي يه رقابت شركت نمي كنم... ميدوني من يا صفر صفرم يا صد صد! حد وسط برام يعني مرگ.

و اين موضوع واقعا داشت مهم ترين فرصتاي زندگيمُ ازم ميگرفت.

كه خدا رو شكر دارم سعي مي كنم بهش غلبه كنم.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

البته اينم بگم ما كمال پرستيم نه كمال گرا!

چون معمولاً كمال گرايي باعث موفقيت هاي بي شماري ميشه.

اما كمال پرستي مثل يه طبل تو خالي ميمونه!

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
البته اينم بگم ما كمال پرستيم نه كمال گرا! چون معمولاً كمال گرايي باعث موفقيت هاي بي شماري ميشه. ا ...

اره دقیقاکمال طلب منفی

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
به نظرم ریشه داره تو کودکی.من بابام خیلی سخت گیره همیشه دنبال عیبای ماها و کارمون میگرده اون باعث شد ...

منم کنکورمو ودرنتیجه اینده مو سر همین کمال گرایی از دست دادم.منم ریشه تو کودکیم داره ولی از وقتی ازدواج کردم با همسر بیخیالم بهتر شدم

منم کنکورمو ودرنتیجه اینده مو سر همین کمال گرایی از دست دادم.منم ریشه تو کودکیم داره ولی از وقتی ازد ...

باید یاد بگیریم خود نصفه نیممون رو با همه مشکلاتمون دوست داشته باشیم .و به خودمون سخت نگیریم