2777
2789
عنوان

شوهر شب کار

204 بازدید | 10 پست

شوهرم سه شیفت کار میکنه. روزی 3 ساعت بیشتر خونه نیست. خانواده ام یک شهر دیگه هستند. خانواده شوهرمم باهام خوب نیستن. تو خونه کلافه میشم. چیکار کنم؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من و خانواده شوهرم توی یه ساختمونیم ولی خونه هامون جداست وقتی شوهرم شبکاره اصرار پشت اصرار بیا اینجا. بعضی وقتها واقعا حوصله ندارم برم دوست دارم بشینم راحت تو خونم فیلم ببینم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

چرا یه شغل برا خووت پیدا نمیکنی هم حوصلت سر نره هم پول در بیاری

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

من که شوهرم از صبح تا دوازده نیس

وقتی هم میاد خوابم

نمیدونم اصلا نمیبینمش بیچاره بچم

شهر غریبم هسم و دور از خانواده

فقط نمیدونم ب چ امیدی روز شب میکنم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

این کدوم کارخونه که سه شیفت اجازه میده نهایتش دوشیفت پشت سر هم دیگه سه شیفت خطرناکه هم برای فرد وهم برای کارخانه .شوهرمنم شیفتیه اگر صلح بره عصر اضافه میمونه اگر عصر بره شب اضافه میمونه و...