2777
2789
عنوان

میگما

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
جدا منم خیلی هاتم ینی یروزی دلزده میشم؟

چطوری شما اینطوریییی هستین     بگین مام بدونیم

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من انقدر سردم  هر چی هم گرمی میخورم نمیشه . سخته درک کردنت . برو دکتر اگر انقدر اذیتی

ب هیچکس نمیتونم بگم

گفتم قرصای افسردگی بخورم باخودم گفتم بدون تجویز چجور بخورم وابسته نشم

گمونم باید برم دکتر

میخوای درک کنی؟

فک کن الان اب خوردی لیوان گذاشتی زمین

بازم تشنته

همش تشنته

بعد ابم نیس

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
جدا منم خیلی هاتم ینی یروزی دلزده میشم؟

وای مگه تو خوشت میاد

همش باید دور شوهرت باشی

نمیخوام کاش خدا ازمن میگرفتش

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
چطوری شما اینطوریییی هستین      بگین مام بدونیم

از اول بودم

من همش تو خوابم میشدم

وایی سرد بودن خیییییلی خوبه قوی هستی ومغرور دیگه لازم نیست منت یه گوریل انگوریو بکشی اونم واست چس کل ...

من ک عمرا درخواست بدم

عمرا

فک کن هر ثانیه احتیاج دارم

دوستم میگه پیر میشی اسیب میبینی

باید تخلیه شی غرورت بذار کنار

میگم نه

اره منم این بدبختیو داشتم خداروشکر پسرم بدنیا امد کلا یخ شدم.

واقعا؟

ینی منم سرد میشم

دوستم میگه یه بچه بیاری حل میشه

بستگی داره من الان پسرم یه سالشه پریودم یه خط درمیون نمیشم کلا قاطی کرده بدنم 

تا وقتی شیر میدی همینجوره