2777
2789
عنوان

میگما

232 بازدید | 32 پست

سلام

اگر من ب پزشک مراجعه کنم براکاهش میل قرص میده؟

با احتیاط برانید

تعلیق نشم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

خودت سردیجات بخور

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خودت سردیجات بخور

من اصلا گرمی نمیخورم کلا از مجردی همینجورم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصاش هورمونیه 

ضرر  داره 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
قرصاش هورمونیه  ضرر  داره

چاره چیه

دکتر زنان باید برم؟

چاره چیه دکتر زنان باید برم؟

یعنی انقدر زیاده ؟ 

فکر کنم اورولوژی باید بری

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
یعنی انقدر زیاده ؟  فکر کنم اورولوژی باید بری

وای خسته شدم

بخدا گاهی وقتا میگم خودکشی کنم

چرا میخوای کاهش پیدا کنه اذیت میشی؟

خسته شدم

من نمیخوام لذتشو

بخوره تو سرم

وای خسته شدم بخدا گاهی وقتا میگم خودکشی کنم

والا من انقدر سردم  هر چی هم گرمی میخورم نمیشه . سخته درک کردنت . برو دکتر اگر انقدر اذیتی