ارغوانی۷۹ مدیر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 عنوان دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 98 پست بیاین دور ھم باشیم😐😐بسِ دیگہ واس ھر دھہ یہ تاپیک میزنین ای بابااا خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚 1399/09/08 | 20:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 من متولد 99/9/9 ساعت 9و9دقیقه و9ثانیه 😂😂😂😂بیام نارسی ننہ؟😂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 هیچچچچ امن و امان😍 کرونا نیست؟😍 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 من دهه دهم ازت بزرگ ترم احترام بزار ننه😃😂 فسیلی ک ننہ😂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 ان شالله تمام شده😍😍😍 وااا ننہ تو کہ گفتی اونجایی 🤣 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
6916776847 عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 4687 فسیلی ک ننہ😂 نه ننه اشتباه نکن من از همتون جوون ترم چون مواد غذایی سالم میخورم نه متل شما فست فود هرروز دیزی میخورم ننه💪💪🤪🤪 کاربریم دونفره اس
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 🚶 چیہ ننہ؟ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 نه ننه اشتباه نکن من از همتون جوون ترم چون مواد غذایی سالم میخورم نه متل شما فست فود هرروز دیزی میخو ... دیزی کہ ھمش چربیہ نن جون با این حساب چربی داری داری؟😂 خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 پدر شوهرم متولد ۳۷ بگم بیاد؟ جون جون مجردہ ننہ؟ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
لولو00 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2022 نارسی ننہ؟😂 😂😂😂😂😂 تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام 🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
6916776847 عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 4687 دیزی کہ ھمش چربیہ نن جون با این حساب چربی داری داری؟😂 نه ننه طناب میزنم. وزنی ندارم 90 کیلوام ننه🤕😂😂آب گوشت چربی خوشمزه اس نته. سوسول بازی درنیار کاربریم دونفره اس
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 نه ننه طناب میزنم. وزنی ندارم 90 کیلوام ننه🤕😂😂 آب گوشت چربی خوشمزه اس نته. سوسول بازی درنیار سوسول بازی چیہ خوااااھر منم ھمسن خودتم منتھا پولم ب دیزی نمیرسہ ک نن جون فقط اشکنہ خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
پیشی_موچولو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 7853 جون جون مجردہ ننہ؟ نه بابا متاهلهاصلا هم ازش خوشم نمیادحیف مادرشوهرم که دادنش به این کرکس نچسب
ارغوانی۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2669 نه بابا متاهله اصلا هم ازش خوشم نمیاد حیف مادرشوهرم که دادنش به این کرکس نچسب ای بابااااانشد شوھر جور کنما خدایا ! ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام! و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی! خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم! مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚