2777
2789
عنوان

دھہ ۳۰ یااا😍😍😍😍

388 بازدید | 98 پست

بیاین دور ھم باشیم

😐😐بسِ دیگہ واس ھر دھہ یہ تاپیک میزنین ای بابااا

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

اومدم مادر

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ۱۴۰۰ ای ام

واااای😍سلام از آیندہ چ خبر

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
خخخ من از زمانه ادم وحوام میشه بیام    

سلام جنتی نیستی ک؟😂

من ۶۰سالمه بیام👵🏻

سلام جون جون 

عصارم بیار ننہ

من متولد 99/9/9 

ساعت 9و9دقیقه و9ثانیه 😂😂😂😂بیام

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸