tgsbspl مدیر استارتر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 2603 عنوان اونایی ک دانشگاه فرهنگیان رفتن بیان 81 بازدید | 3 پست کسی هست فرهنگیان رفته باشه ؟ والا من با دوره دانشگاه اشنایی ندارم 😂 الان خواستم بپرسم فرهنگیان صرفا چه اموزشایی داره مهارت های معلمی رو یاد میده ؟ رشته ای که میخواید معلمش بشید اونجا ادامه میدید ؟ چطوریه کلا؟ 🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘 1399/09/08 | 19:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_حنا_دختری_در_خانه عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 1321 ببین فرهنگیان داشنگاه معلم هاست.بهت آموزش میدن چطوری درس بدی به دانش آموز باید چادری باشی تو داشنگاه و بهت درطول درس خوندن حقوق میدن و سرکار رفتنت صددرصدیه از اونام کهاز هرانگشتمده تا هنرشُرشُرمیکنه😍😎😂یه روانشناسبدونمدرک🤦🏻♀️😂اهل درس🤓یه اکتیوبه تماممعنا😜
monihalw عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 5433 بجز اموزش ابتدایی بقیشون رشته ای که دبیریشو قبول شدینو اموزش میدن دیگه :|
monihalw عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 5433 از اول بیمه ای حقوق داری حقوق کلش 2800 حدود 1700 یا 2 تومن دستت میرسه تو خود دانشگاه چادر اجباریه بیرون چادر اجباری نیست ولی باحجاب باید باشی