2777
2789

من میخوام لاغر شم و فردا میخوام برم خرید.

یه لیستی از سبزیجات و خوراکی های سالم بهم بگید لطفا😘

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای-رژیمی#  

ب‍زت رو این فکر کنم غذا های رژیمی رو بیاره  

واینکه کلم وکاهو و هویج زیاد بخور کم کالرین و معدتو زود پر میکنه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
غذای-رژیمی#   ب‍زت رو این فکر کنم غذا های رژیمی رو بیاره   واینکه کلم وکاهو و هویج ز ...

مرسی عزیزدلم. این آپشن هشتگو نمیدونستم اینجا داره😃😄

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
کاهو، میوه، بیسکوییت های رژیمی، آبمیوه طبیعی

مرسی😘😘

کاهو   ... گل کلم....کلم  .... هویج....خیار ....گوجه ..

ماست ایسلندی یا ماست یونانی پروتیین دارن

قارچ 

گوشت بوقلمون خالص پروتیینه 

تن ماهی 

ذرت

بلال 

نخود فرنگی 

🤩🤩🤩🤩

خیار‌ .کلم بروکلی . هویج . بادام زمینی . گردو . انجیر خشک. توت خشک. بیسکوییت ساقه طلایی. مویز. کلم .کاهو. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
مرسی عزیزدلم. این آپشن هشتگو نمیدونستم اینجا داره😃😄

قربونت عزیزم 

بازم تو هشتگا سرچ کن میاره 

تو گوگل هم بزنی غذاهای رژیمی میاره 

بیشترم غذاهای پروتین داره میخوره مثل مرغ آب‌پز شده یا ماهی و لوبیا این چیزا در کنارش سبزیجات فراوان که گرسنت نشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

تخم مرغ کامل 

سیب زمینی آبپز

سینه مرغ

لوبیا و حبوبات 

گوشت بدون چربی.

آووکادو

انواع سوپ های رژیمی 

جو دوسر

ماست کم چرب

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
کاهو   ... گل کلم....کلم  .... هویج....خیار ....گوجه .. ماست ایسلندی یا ماست یونانی ...

مرررسی