2777
2789

من میخوام لاغر شم و فردا میخوام برم خرید.

یه لیستی از سبزیجات و خوراکی های سالم بهم بگید لطفا😘

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

غذای-رژیمی#  

ب‍زت رو این فکر کنم غذا های رژیمی رو بیاره  

واینکه کلم وکاهو و هویج زیاد بخور کم کالرین و معدتو زود پر میکنه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
غذای-رژیمی#   ب‍زت رو این فکر کنم غذا های رژیمی رو بیاره   واینکه کلم وکاهو و هویج ز ...

مرسی عزیزدلم. این آپشن هشتگو نمیدونستم اینجا داره😃😄

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
کاهو، میوه، بیسکوییت های رژیمی، آبمیوه طبیعی

مرسی😘😘

کاهو   ... گل کلم....کلم  .... هویج....خیار ....گوجه ..

ماست ایسلندی یا ماست یونانی پروتیین دارن

قارچ 

گوشت بوقلمون خالص پروتیینه 

تن ماهی 

ذرت

بلال 

نخود فرنگی 

🤩🤩🤩🤩

خیار‌ .کلم بروکلی . هویج . بادام زمینی . گردو . انجیر خشک. توت خشک. بیسکوییت ساقه طلایی. مویز. کلم .کاهو. 

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
مرسی عزیزدلم. این آپشن هشتگو نمیدونستم اینجا داره😃😄

قربونت عزیزم 

بازم تو هشتگا سرچ کن میاره 

تو گوگل هم بزنی غذاهای رژیمی میاره 

بیشترم غذاهای پروتین داره میخوره مثل مرغ آب‌پز شده یا ماهی و لوبیا این چیزا در کنارش سبزیجات فراوان که گرسنت نشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

تخم مرغ کامل 

سیب زمینی آبپز

سینه مرغ

لوبیا و حبوبات 

گوشت بدون چربی.

آووکادو

انواع سوپ های رژیمی 

جو دوسر

ماست کم چرب

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
کاهو   ... گل کلم....کلم  .... هویج....خیار ....گوجه .. ماست ایسلندی یا ماست یونانی ...

مرررسی