2777
2789
عنوان

دددددد

149 بازدید | 20 پست

سلام عزیزم خوبی ی سوالی داشتم ازت خصوصیات همسر آیندمو میگی؟ و اینکه بنظرت با فردوس ازدواج میکنم؟لطفااااااااااااااااااااااا جوااااااااااب بدهههههههه

@yaqma  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب مگ‌من از اینده خبر دارم‌!  هر چی‌ک ‌ب صلاحته انجام بده

سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم

سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم

@yaqma  

من نمیخام با حرفام زندگیت خراب شه  واس همین هیچی نمیگم‌

اصلا ربطی نداره عزیزم این چ حرفیه درکل میخوام حستو بدونم قسمتو سرنوشت آدم هرچی ک باشه همون میشه پس لطفااااا بگو ممنون میشم