donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 عنوان دددددد 149 بازدید | 20 پست سلام عزیزم خوبی ی سوالی داشتم ازت خصوصیات همسر آیندمو میگی؟ و اینکه بنظرت با فردوس ازدواج میکنم؟لطفااااااااااااااااااااااا جوااااااااااب بدهههههههه@yaqma 1399/09/08 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48954 اومدی اینم بکو سال ۲۱۰۰ کیرییس جمهور امریکا میشه 😒 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39887 حشمت فردوس😅😅😅😅 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 سلام عزیزم خوبی ی سوالی داشتم ازت خصوصیات همسر آیندمو میگی؟ و اینکه بنظرت با فردوس ازدواج میکنم؟لطفااااااااااااااااااااااا جوااااااااااب بدهههههههه@yaqma
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 سلام عزیزم خوبی ی سوالی داشتم ازت خصوصیات همسر آیندمو میگی؟ و اینکه بنظرت با فردوس ازدواج میکنم؟لطفااااااااااااااااااااااا جوااااااااااب بدهههههههه@yaqma
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 یغما بخاطر تو آن میشم اگه میخونی ج بده لطفا@yaqma
yaqma عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 11048 یغما یگانَم ج بده دیگهههه @yaqma دختر خوب مگمن از اینده خبر دارم! هر چیک ب صلاحته انجام بده
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 دختر خوب مگمن از اینده خبر دارم! هر چیک ب صلاحته انجام بده سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم@yaqma
yaqma عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 11048 لطفاااا ج بده من نمیخام با حرفام زندگیت خراب شه واس همین هیچی نمیگم
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 من نمیخام با حرفام زندگیت خراب شه واس همین هیچی نمیگم اصلا ربطی نداره عزیزم این چ حرفیه درکل میخوام حستو بدونم قسمتو سرنوشت آدم هرچی ک باشه همون میشه پس لطفااااا بگو ممنون میشم