2777
2789
عنوان

دددددد

149 بازدید | 20 پست

سلام عزیزم خوبی ی سوالی داشتم ازت خصوصیات همسر آیندمو میگی؟ و اینکه بنظرت با فردوس ازدواج میکنم؟لطفااااااااااااااااااااااا جوااااااااااب بدهههههههه

@yaqma  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب مگ‌من از اینده خبر دارم‌!  هر چی‌ک ‌ب صلاحته انجام بده

سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم

سلام فداتشم خوبی یگانم میگم عزیزم درسته از آینده خبرنداری ولی حس خیلی درستی داری ک بهش ایمان دارم نمیدونم از پاکیه ک حست درسته برا همین بهت یقین دارم براهمین ی سوال ازت میپرسم یبار ی مشخصاتی داده بودی ک مشخصات فردوس بود حس میکنی ب فردوس میرسم؟ و اینکه مشخصات همسر آیندمو دوباره لطفا بگو من گوشیمو عوض کردم دیگه پسوردمم یادم نبود دوباره با هزار زحمت وصل کردم ک فقط بتونم باهات درارتباط باشم لطفا جواب بده تازه دیدم آنلاین شدی کلی ذوق کردم

@yaqma  

من نمیخام با حرفام زندگیت خراب شه  واس همین هیچی نمیگم‌

اصلا ربطی نداره عزیزم این چ حرفیه درکل میخوام حستو بدونم قسمتو سرنوشت آدم هرچی ک باشه همون میشه پس لطفااااا بگو ممنون میشم