2777
2789

بابام دیابت داره..کلیش هم دفع پروتئین داره 😭

تازه شروع کرده انسولین میزنه...قند خونش یهو می‌افته..اگر طوریش بشه من دق میکنم.. نمی‌دونم باید چی کار کنم

پدر منم چند ساله انسولین میزنه اولش که فهمیدم خیلی برام سخت بود. اما الان عادت کردیم

باید حواستون به زمان غذاش باشه انسولینش رو حتما یه ربع مونده به غذا بزنه نه زودتر که ضعف کنه و قندش بیفته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یه مدت تحمل کنه تا بدنش عادت کنه به انسولین..

دوزش زیادنباشه...

مادرشوهرمنم دوسال انسولین زد بعداینقدر رژیم غذاییشو مراعات کرد. دکتر انسولین رو قطع کرد وفقط قرص داد..

دوساله دیگه انسولین نمیزنه.

ایشالله پدر شماهم بهترمیشه عزیز🙏🥰

مشکل ما اینه که قند خونش یهو می‌افته.

خب باید کنترل کنه. چه زمانهایی افت قند داره؟ با دکترش مشورت کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آره عزیزم اوایل قندش میومد پایین زود یه چیز شیرین میدادیم الان دیگه بدنش عادت کرده

من خیلی نگرانم..خواهر نادون من سرخود برداشت بهش عرق بوقناق داد اینطوری شد..دلم میخواست بزنم لهش کنم

بابای من مدام خرما و این چیزا داره تو خونه سریع میگه بهش میدیم