2821
2789
عنوان

شوهراحقمم😭

396 بازدید | 31 پست

۴ سال سختی کشیدم بس نیست خداا

خانما تروخدا کمکم کنید من از بیفکریم توسن کم با شوهرم اشنا شدم وناگفته نماند ک خیلی خودشو خوب نشون داد الان ۲۰ سالمه ی بچه ۱ ساله هم دارم اما از وقتی ازدواج کردم روی خوش زندگیو ندیدم دائم جنگ ودعوا بی ادبی

خیانت ازش دیدم عصبییه پیش ازحد

خیلی دیکتاتوریه و همش امرونهی میکنه مثلا امروز جمعه بود ومنم ی بچه فوق العاده شلوغ وبازیگوشی دارم ک امروزم ازش گریه کردم هیچ کمکی نکرد فقط ناگفته نماند سیب زمینی سرخ کرد چون دید دیگه پیش ازحد نا ندارم هرجایی بخوایم بریم اماده میشه سوارماشین میشه ومنتظر میمونه اصلا کمکی نمیکنه من میمونم ویه بچه بازیگوش و نق نقو که یه دستم اماده میشم دست دومم بچه رو اماده وپوشک عوض میکنم وغیره و جمع کردن زباله 😭😭اونم مث داماه نشسته هی داد میزمه‌پ‌چیشد

میرم باهاش بیرون اصلا خوش نمیگذره همش غر دعوا داد زدن زود عصبی وپرخاشگر میشه هرکاریم کردم درست نشد ۲۰ وخورده ای اما اخلاقش شبیه مرد ۶۰ سالس اصلا منم باهاش پیرررررشدم خونوادش زنگ میزنن زورش میاد وانمود کنه زندگیمون خوبه

مثلا دیروز مادرشوهرم زنگ زد وگف کجاس گفتم داره قیمت بخاری و میگیره وایناچون فردا میخواد بره بخره گف خوبه موفق باشید حالا امروز مامانش زنگ زد ازش پرسید مگه نرفتی بخری گف نه‌مگه قراره برم بعدمادرشوهرم گف خب زنت بم گف منم از اونجا بش گفتم مگه دیروز خودت نگفتی قرار بود امرزو بری چرا میپیچونی اخهههه قطع کرد شدید ازش ناراحت شدم هیچوقت حرفشو باهام یکی نمیکنه توهیچی پایه نیست خانماااا بهم بگید چکارکنم بخدا خستمممم

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاعصبی بشه فحش بددهنی دادوبیداد خستم شد دائم رومخمه منم عصبیم ولی بزور خودمو کنترل کردم نمیدونم از دس بچه بازیگوشم گریه کنم یا اذیتای شوهرممم😭😭لعنت بر ازدواج سن کم ک همه چی تودلم حسرت موند تا چشم بازکردم توبغل شوهر بودم تا بزرگتر شدم ی بچه بغلم بود هیچی از زندگی نفهمیدم کاششکی کرونا بگیرم بمیرم حداقل شاید اونجا خدا عنایتی کنه ارامش داشته باشم😔

لطفا نگید چرا زود ازدواج کردی  ونمک رو زخم نپاشید اخه من فک نمیکردم اینطور باشه خیلی خوب خودشو نشون داده بود ودرست مرد ایده الم بود ولی بعد ازدواجه ۱۸۰ درجه تغییر کرد😔😞

تاعصبی بشه فحش بددهنی دادوبیداد خستم شد دائم رومخمه منم عصبیم ولی بزور خودمو کنترل کردم نمیدونم از د ...

واي مثل شوهر منه خدا شاهده مياد خونه كل وجودمو استرس ميگيره اصلا هيچ تفريحي نداريم مث شما بريم بيايم زهره مار اصلا خوش نميگذره دنبال بهونس بزنه

هر چی میکشن از این مرداس

نمیدونم چرا انقد دوسِت دارم و ازت خوشم میاد😅

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
واي مثل شوهر منه خدا شاهده مياد خونه كل وجودمو استرس ميگيره اصلا هيچ تفريحي نداريم مث شما بريم بيايم ...

کاشکی نسل اینجور مردا منقرض بشه همسر شماهم بختیاریه؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792