2777
2789
عنوان

کمک به اقا۷۹

114 بازدید | 15 پست

سلام 

اگه یادتون باشه یه پسری بود کنکوری تایپک میزد که کتاب و ...ندارم توان مالی ندارم  نمیتونم بخرم..

اگع میتونین بیاین با هم یه کمکی بکنیم هر چند کوچیک 

گناه داره یه ثوابی هم میکنین🤗

فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐اونوخ پول نت و گوشی لمسی داره؟!😐

ساده_نباشیم#  

نی نی یار گفته ممنوعه هر کی حرفی از کمک کردن بزنه یاکمک بخواد تعلیق میشه کلا

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
😐😐اونوخ پول نت و گوشی لمسی داره؟!😐 ساده_نباشیم#   نی نی یار گفته ممنوعه هر کی حرفی از کم ...

اینارو همه دارن

کامپیوتر نداره دی وی دی نگاه کنه

الان کتابا کنکوری همه شدن ۸۰ ۱۰۰ به بالا 

گفته دارم پنهانی میخونم 

فقط و فقط برای خودت زندگی کن و بس
اینارو همه دارن کامپیوتر نداره دی وی دی نگاه کنه الان کتابا کنکوری همه شدن ۸۰ ۱۰۰ به بالا  گ ...

نه کسی ک انقد وضعش خرابه ک پا میشه از بقیه درخواست کمک میکنه (نه تنها این اقا کسایی ک میگن پول مرغ و تخم مرغ نداریم و فلان) طبیعتا نباید انقدری هم داشته باشه ک بتونه گوشی چند میلیونی داشته باشه چندین هزار تومن پول نت بده!اصلا پول خرید دی وی دیای کنکورو هم نداره ک حالا بمونه کامپیوترشو چطور جور کنه!!!!دی وی دیای اموزشی خودشون کم قیمتی ندارن

تهمت نمیزنم ولی نباید هم زود باور باشیم شاید بعضیا واقعا نیاز دارن ولی از پشت گوشی اونم تو اینترنت هیشکی نمیدونه کی راست میگه کی دروغ خیلی ازین ننه من غریبما دروغ و کلاهبرداریه!!

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°