2777
2789

بعد سه ماه اومده الان 50روز اینجاست این سری خیلی سرد شده بود تو رابطه جنسی ینی اون ادم گرم سابق نبود ی پودر اشتها میخوره میگفت بخاطر اون الان رفتم گوشیشو نگاه کردم دیدم سابقه گوشیش ءر فیلم سوپر ینی وقتی من نبودم بعداز ظهرها خود ارضاعی میکرده الان بیدارش کردم مث سگ. هار پرید بهم ک تو اشتباه میکنی من همین جوری رفتم سرچ کردم اصلا باز نمیشه و.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه 3 ماه کجا بوده

شمال سر کار من شیرازم این سری طول کشید همیشه ی ماه و نیم میشد البته سابقه دیذن فیلم و اینا داره ولی با من سرد نبوده الان ک دیدم ب من میگ سردم ولی فیلم میبینه ارزوی مرگ کردم

باش حرف نزن دیگ نگاشم نکن تا سرعقل بیاد

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
ممکنه فیلم دیده بلکم به هیجان بیاد و تکونی بخوره#مثبت بیندیشیم 🤗

نمیدونم خدا میدونه تاریخاشم بود امروز سرچ کرده بود دو سه روز پیش و... تو این 50روز بیشتر سوپر سرچ کردا کثافت عوضی

نمیدونم خدا میدونه تاریخاشم بود امروز سرچ کرده بود دو سه روز پیش و... تو این 50روز بیشتر سوپر سرچ کر ...

ببین صرفا بخاطر یه اشتباه بهش نگو کثافت عوضی.ما هیچکدوم نمیتونیم قسم بخوریم که تاحالا تو زندگیمون لغزش نداشتیم یا اشتباه نکردیم ،و صرفا دیدن اینجور فیلمها نشون دهنده ی رذالت و خباثت نمیتونه باشه