2821
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 59 پست
من شاغلم و از موقع کرونا اومد بخاطر وزنم از فرصت استفاده کردم با برنامه مرجع آموزش تناسب اندام نصب ک ...

ان شالله که هرروز حالت بهتروبهتربشه بیشترین کمک روخودت به خودت میتونی بکنی ماشالله اراده ی بالایی هم داری ان شالله موفق باشی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
دلیلش برای من یه دفع سخت بود 

خوب میشی به عملم نیاز نیس فقط باید تا یه مدت زیاد رعایت کنی و یه مدتم‌دارو ها رو مرتب استفاده کنی

فقط فقط باید خوراکی و غذاهای ملین بخوری البته نگران نباش موقتیه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشی به عملم نیاز نیس فقط باید تا یه مدت زیاد رعایت کنی و یه مدتم‌دارو ها رو مرتب استفاده کنی ...

ممنونم😍

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم دارم شما چه کار میکنی اذیتت نمیکنه

من ی نفر چند روز پیش بهم گفت که نمک دریا بریز تو ی کیسه پارچه ای بعد ک داغ شد  بذار زیر پات بشین روش تا گرماش به مقعدت برسه واقعا عالی بودش داءما وازلین میزنم خیلی خیلی بهتر شدم هرشب سه تا قاشق غذا خوری پودر کنار یا پودر سنجد میخورم خیلی بهتر شدم اب م زیاد بخور 

من ی نفر چند روز پیش بهم گفت که نمک دریا بریز تو ی کیسه پارچه ای بعد ک داغ شد  بذار زیر پات بشی ...

اانجام میدم 

ممنون عزیزم 

فقط به عمل نکشه این بدبختی

جواب ابلهان خاموشی است
اانجام میدم  ممنون عزیزم  فقط به عمل نکشه این بدبختی

من افتضاح بود ی پارچه لی بریدم کیسه درست کردم نمک دریا ریختم توش بعد ک دوختمش گذاشتمش رو بخاری داغ ک شد گذاشتم زیر پام دراز کشیدم موقع خواب ی دوساعت  زیر پام بود یعنی فوقالعاده س خدا خیرش بده اونی ک بهم گفت مرتبم  اب میخورم وبقیه روشها ک گفتم  من درجه سه بود ولی خیلی خوب شدم ادامه ش میدم حالا حالا 

سلام دوستان

من نزدیک بیست سال هست که هر چند وقت یک بار به خاطر یبوست شدید مشکل شقاق رو دارم. اول بگم که پیش هر دکتری رفتم گفت عمل نکن و سعی کن با رژیم و دارو خوب بشی. ولی الان خیلی اوضاعم خراب شده و مطمئنم باید عمل بشم و در کنارش رژیم و وعده های غذایی رو رعایت کنم. 

سلام دوستان من نزدیک بیست سال هست که هر چند وقت یک بار به خاطر یبوست شدید مشکل شقاق رو دارم. اول بگ ...

باید بگم که چون متابولیسم و نوع مشکلی که پیش میاد متاسفانه برای همه ما یکسان نیست. دوستان خیلی راحت نسخه می پیچن توی این بحثها. به عنوان مثال موز برای من حالت ملین داره و برای خواهرم یبوست میاره. پس لطفا فکر نکنید چیزی که برای شما کار کرده حتما برای دیگری هم کار میکنه

باید بگم که چون متابولیسم و نوع مشکلی که پیش میاد متاسفانه برای همه ما یکسان نیست. دوستان خیلی راحت ...

حدود یک هفته پیش یکی از دوستام یه راه حل داد که من دارم انجام میدم. ۴۰ روز جوشندهٔ عرق نعنا + یک قاشق بارهنگ ۵ دقیقه روی گاز و بعد با کمی گلاب مخلوط کنید و هر شب میل کنید. من هنوز خوب نشدم و همچنان خونریزی رو دارم ولی همین که معده ام هر روز کار میکنه تاثیرش رو می بینم. البته من یه قاشق مرباخوری سکنجبین هم میریزم که قابل خوردن باشه. 

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مختلفی دارد که از جمله آنها مصرف زیاد و یا درازمدت خوردنی های با طبیعت خشک، بویژه در افراد مستعد است.*

*🔸 در حالات و اختلالاتی همچون خشکی و زبری پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، چنگه ها و اسپاسم های عضلانی، بواسیر، (((شقاق مقعد، )))خشکی مخاط در چشم، بینی، و دهان، و خشکی مخاط واژن، مصرف مواد زیر زیان آور است:*

*▪️سرکه، آبغوره، آبلیمو، سماق، زرشک، ترشی های خانگی یا بازاری، قره قوروت، لواشک های ترش*

*▪️خیارشور، پنیر شور*

*▪️زنجبیل، خردل، فلفل سیاه، زیره سیاه*

*▪️سیر، موسیرتند، پیاز تند، فلفل قرمز، کلم، شاهی، تره، پیازچه، سس های تند و تیز*

*▪️خرمای خشک، عسل کهنه، نخودچی، آجیل شور، تخمه بوداده*

*▪️چای پررنگ، کاکائو، شکلات تلخ، قهوه*

*▪️عدس، ماش، ذرت بوداده، نان جو، نان خشک*

*▪️گوشت گاو، گوشتهای صنعتی مانند کالباس و سوسیس*

*▪️میرزاقاسمی، فلافل، غذاهای سرخ کرده، غذاهای کبابی خشک، چیپس، پفک*

*🔹توجه بفرمایید که:*

*پرهیز از خوردنی های بالا در شرایط افزایش خشکی در بدن ضروری است

*◀️ برخی از بیماری های انسان، درپی افزایش خشکی روی می دهند. افزایش خشکی، انواع گوناگون، و سبب های مخ ...