2821
2789
عنوان

شقاق

1480 بازدید | 59 پست

هرکی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه

شقاق مقعدچقدرطول میکشه خوب بشه 

پماد انتی فیشرگرفتم استفاده میکنم همین کافیه یا برم دکتر؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
خوب نمیشه ، میتونی جراحی کنی ولی اگه یبوست داسته باشی باز برمیگرده

واقعا ؟😫شقاق خوب نمیشه؟؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرمنم چندوقته دچارمشکل شده دستشوئی رفتنش .میگه بخاطر غذای تندی که تواین سالهاخوردم. دلیل شقاق چی ...

دلیلش برای من یه دفع سخت بود 

واسه من خوب نشد ، بهتر شد ولی نه کامل ، فقط نذار یبوست بگیری

یعنی هنوزم درگیری ؟ چند وقته این مشکلو داری؟ یعنی همیشه شکاف درقسمت مقعد داری؟ اینکه خیلی سخته نن خیلی درد دارم اصلا نمیتونم بلندبشم یابشینم

اگه یبوست بگیرم همراه خونریزیه ، پماد بزن یه مدت نذار یوبس بشی به مرور خوب میشی

ممنونم 

تو نت خوندم نوشته بود چندهفته طول میکشه خیلی سخته

منم دارمش وازلین میزنم مرتب بهترم

چند وقته ؟

یعنی باید همیشه مواظب باشی برنگرده؟

اآب زیاد بخورید. انجیر خشک شب بزارید تو آب صبح ناشتا  با آبش میل کنید.... باز هم میگم فقط آب آب ...

ممنون

چند وقته ؟ یعنی باید همیشه مواظب باشی برنگرده؟

بعداز زایمانم نا الان پنج ساله من نمیذارم یبوست بگیرم  مرتب دکتر میرفتم قبلا خیلی اذیت بودم از وقتی مرتب وازلین میزنم خیلی ارومم اثلا نمیتونستم بشینم از شدت درد الان  هرشب ی دونه انجیر میذارم تو اب فردا پا میشم اب میخورم خیلی خوب شدم یا خاکشیر با اب ولرم میذارم صبح ناشتا میخورم خیلی خیلی راحت شدم

دلیلش برای من یه دفع سخت بود 

عزیزم درمانش فقط اینه که نذاری مدفوعت سفت بشه.عذر

مایعات زیاد بخور.اب زیاد بخور.سوپ پر سبزی.دم کرده گل محمدی.شربت لاکسی ژل .روزی یه قاشق پشتشم اب بخور.

روغن زیتون بریز روی برنجت.اگه اینارو رعایت کنی تا یکسال خوب میشی ولی همیشه باید حواست باشه دیگه.

سبزی خیلی خوبه مرتب استفاده کن.باید دفعتو شل کنی که زخمای داخل مقعدت باز نشن و کم کم ترمیم بشن.من بعد دوسال میتونم بگم خوبم کاملا.ولی بازهم مراقبم

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792