2821
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 59 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوبی گلم 

میخاستم در مورد شقاق سوال کنم چکار کردی رفتی دکتر چه راحلی پیدا کردی 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خوبی گلم  میخاستم در مورد شقاق سوال کنم چکار کردی رفتی دکتر چه راحلی پیدا کردی

پماد انتی فیشر گرفتم ازداروخانه 

میذاشتم رو دستمال کاغذی میذاشتمش رو قسمت جراحت 

دوروز مرتب بافاصله کم تکرارش میکردم 

روز سوم خیلی بهترشده بود دیگه کم کم خوب شد

انقددردم زیادبودفکر میکردم دیگه خوب نمیشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه سوال دیگه ام در مورد تاپیک نظر داده بودین که سرزنش گری 

متاسفانه منم اینجوریم البته یکم متفاوت تر هست سه سالی که ازدواج کرده بودم از شوهر خیلی توی رابطه از رفتارای ناسالم و حرفای چیزی میزد که حالت تحقیر داشت الان که خیلی وقت نیست جدا شدیم باز من همون حسو دارم مثل اینکه عادت شده حتی مشاوره هم رفتم گفتن که اختلال هست و به مرور زمان خوب میشی اما ذهنم درگیر هس 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

مشاور گفت چه اختلالی هست؟

یعنی شوهرت حس تحقیربهت میداد؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
پماد انتی فیشر گرفتم ازداروخانه  میذاشتم رو دستمال کاغذی میذاشتمش رو قسمت جراحت  دوروز م ...

ینی نیازی به دکتر و عمل جراحی نیست 

اینجوری اگه باشه خیلی خوبه پس منم استفاده میکنم ممنونم از راهنمایی تون انشاالله خوب خوب بشین دعا کنید منم خوب بشم کلافه شدم

ینی نیازی به دکتر و عمل جراحی نیست  اینجوری اگه باشه خیلی خوبه پس منم استفاده میکنم ممنونم از ...

بله خوب میشی حتما پمادش روبگیر 

مشاور گفت چه اختلالی هست؟ یعنی شوهرت حس تحقیربهت میداد؟

اختلال رفتارای که تحمیلی بمن شده باعث این عادتم شده 

بله درسته بیشتر از یکساعت هم رفتاری و هم گفتاری شدید انجام میداد که گریم میگرفت

بله خوب میشی حتما پمادش روبگیر 

حتما استفاده میکنم 

اختلال رفتارای که تحمیلی بمن شده باعث این عادتم شده  بله درسته بیشتر از یکساعت هم رفتاری و هم ...

خب مدت زیادی نیست که جداشدی طبیعیه که هنوز ذهنت درگیرباشه

باید مدتی بگذره که حس بد طلاق و هم حسی که اون به شماتحمیل کرده ازبین بره 

تواین مدت خیلی بایدبه خودت کمک کنی

اگرمیتونی باشگاه برو یا توخونه ورزش کن که اندرنالین ترشح بشه توبدنت روحیت روبالاببره بعدم کتابهایی که بری قوی کردن ذهن زنان هست بخون همون زنان زیرک . خودت باش دختر. اگردرس میخونی یاسرکارمیری باجدیت ادامه بده دوست همجنس داشته باش باخانواده زیادوقت بذار میدونی منظورم اینه همه ی سعیت روبکنی که وقت خالی برای فکرکردن به گذشته نداشته باشی

اگرنیازداری به درددل یکباردیگه برومشاور و همه چیز رو بگو و هرچقدرنیازداری گریه کن و دراخر همه چیز روبرای خودت تمام کن و یک زندگی سالم روشروع کن

توخودت ادم سالمی هستی نباید رفتارناسالم یکی دیگه توروتباه کنه

بلندشو و باشادی زندگی کن 

اتفاق حتما میفته این ماییم که نبایدبااتفاق به زمین بیفتیم

خب مدت زیادی نیست که جداشدی طبیعیه که هنوز ذهنت درگیرباشه باید مدتی بگذره که حس بد طلاق و هم حسی که ...

من شاغلم و از موقع کرونا اومد بخاطر وزنم از فرصت استفاده کردم با برنامه مرجع آموزش تناسب اندام نصب کردم بطور مرتب ورزش میکنم هرکاری برای فرار از این حسی که بیشتر قبل از خواب اذیت میشم میکنم ولی متاسفانه خودآزاری .....بعد آروم میشم خوابم میگیره