2821
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 59 پست
عزیزم درمانش فقط اینه که نذاری مدفوعت سفت بشه.عذر مایعات زیاد بخور.اب زیاد بخور.سوپ پر سبزی.دم کرده ...

خیلی ممنون عزیزم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بعداز زایمانم نا الان پنج ساله من نمیذارم یبوست بگیرم  مرتب دکتر میرفتم قبلا خیلی اذیت بودم از ...

ممنون

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.منم شقاق وهموروییدداشتم ۲تا دکتر بهم گفته بودن باید عمل کنی،خییلی خییلی گشتم تا دکتر خوب برای عمل پیدا کنم که آخرش دکتر منوچهری جراح معروف کولورکتال راپیداکردم،رفتم پیشش عمل کنم گفت که بدون عمل خوب میشم رژیم و ورزش ودارو داد خوب شدم.یا برید پیشش مطبش توو ملا صدرا هستش و استاد جراحیه بیمارستان بقیه الله هست.درمانگاه بقیه الله هم میشینه یا اینکه تووی سایت آپارات کلمه ی هموروئید  را سرچ کنید دکتر منوچهری چند تا ویدئو  گذاشته ببینید توصیه هایی که گفته رعایت کنید برای شقاق هم همین توصیه هاروربه من کرد. ایشاا... که خوب میشید.

سلام.منم شقاق وهموروییدداشتم ۲تا دکتر بهم گفته بودن باید عمل کنی،خییلی خییلی گشتم تا دکتر خوب برای ع ...

خیلی ممنون از راهنماییت

یعنی شقاق به سادگی و خودبخود جوش نمیخوره؟ بیماری طولانی هست؟

بعداز زایمانم نا الان پنج ساله من نمیذارم یبوست بگیرم  مرتب دکتر میرفتم قبلا خیلی اذیت بودم از ...

عزیزم چقدر خاکشیر میریزی توروخدا بگو منم بخورم خیلی درد میکشم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
دلیلش برای من یه دفع سخت بود 

منم دجارش هستم ۴ ساله درمان نکردم حس میکنم گوشت اضافه آوردم خیلی ببخشید منم یبوست گرفتم درمان نکردم همش خونریزی کردم الانم شکمم سخت کار کنه خونریزی میکنم این همون شقاق هستش یعنی 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
وایخدا منم دارم از درد شقاق میمیرم  معذرت میخام میرم دسشویی مرگو با چشام میبینم چکارکنم کمکککک ...

واقعا شقاق خیلی دردش زیاده

حتما پمادانتی فیشر بگیر بزن 

حتما سعی کن دسشویی فرنگی استفاده کنی

درطول روز چیزایی بخور که دفعت راحت بشه 

شیر داغ  دمنوش گل محمدی 

خودم کاچی یه روز درمیون درست میکنم باروغن زیاد میخورم 

برا این که یبوست نداشته باشی برگ سنا بگیر از عطاری سه روز یه بار یه لیوان بخور درمان نمیکنه ولی دفعت ...

ممنونم

من معذرت میخام مشکل دفع ندارم هرموقه میرم دسشویی درد دارم 😭😭😭

سعی کن فرنگی استفاده کنی تا شقاق جوش بخوره پماد انتی فیشر هم بزن

من عسل هم زدم خوب بود