2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 22 پست
سر زایمان یاد منم کن که بادار بشم 

به شرط لیاقت چشم عزیزم 

محتاجم به دعا 

ان شالله به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا و آرزومندا سبز شه 🤲

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله همه ی نی نی ها صحیح و سالم به دنیا بیان

ان شالله عزیزم 😊 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
واقعا 😍 اخه همش این دوماه اخر حس میکنم چقدر بارداریم زود گذشت و کاری نکردم و میگم بعدش دلتنگ این رو ...

نه بابا

الان فقط لگد میزنه

بعدن کم کن غان و غون میکنه 

راه میوفته 

بهت میگ مامان 

حس خوب اون لحظه ک با چشمای معصومش نگات کنه بگه مامان دوستت دارم رو با هیچی عوض نمیکنی

انقدر پر از عشق میشی ک اگر دلت حاملگی بخواد برای این باشه فرشته کوچولو دیگ به جمعتون اضافه بشه

من آخه از هفته ۱۱ درد واژن دارم فقط اون اذیتم میکنه

دیگه عزیزم یه دردای تو بارداری سراغت میاد همه عادی هستن باید تحمل کرد 

مادرشدن که به همین آسونی نیست 

الکی که بهشت زیر پای مادران نیست 

واقعا بارداری سخته و اذیت کننده و دردناک و استرس و اضطراب 

ولی در کنارشم انتظاری که کشیدیم برا بچه 

لذتی که بچه داره 

هیجان خوشحالی همه اینا هم هست 

😑😑من ۵ هفته باردار بودم انقد عذاب کشیدم ک میترسم بازم باردار بشم.نی نی ک بهترههه تازه استرس باردار ...

امضات 🤗 فرستادم عزیزم 😘😘

نه بابا الان فقط لگد میزنه بعدن کم کن غان و غون میکنه  راه میوفته  بهت میگ مامان  ...

اخ نگوووو دلم هوری ریخت 😍😍 اووووف مامان فداش بشه پس زودتر بیا پسرم بغل مامانی 😁😁

اخ نگوووو دلم هوری ریخت 😍😍 اووووف مامان فداش بشه پس زودتر بیا پسرم بغل مامانی 😁😁

😂😂ایجانم

منم فردا میخوام برم دکتر پرونده پیش از بارداری ببندم این حسارو مامانم میگ بهم

ولی خیلی میترسم