از یه طرف خیلی ذوق دارم 😊😍که داره تموم میشه و ۸ ماه را پشت سر گذروندم 🤩
از یه طرفم دلم برا این روزا تنگ میشه این یک ماه هم که تموم بشه دیگه دلم برا این لحظه ها و لگدزدنا و شیطونیاش تنگ میشه ☹
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
من بچم یه ماهشه.انقد دلم بازم بارداری میخواد ک ایشون یه سالش بشه بعدی رو باردار میشم😁😁😁
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
واقعا 😍 اخه همش این دوماه اخر حس میکنم چقدر بارداریم زود گذشت و کاری نکردم و میگم بعدش دلتنگ این روزا میشم
دست راستت رو سرمن هنوز هفته ۲۴ ام خسته شدم زود تموم شه بیاد بغلم
سه ماه اول و سه ماه دوم و ماه ۷ خیلی زود میگذره وقتی به خودت میایی میبینی ۷ ماه گذشته
ولی دوماه اخر یکمدیرتر میگذره خصوصا ماه ۹ 😐
من هفته 23ام دوست دارم زودتر بگذره البته بارداری دومهه کارای دخترم و رسیدگی بهش خسته ام کرده
الهی عزیزم ان شالله این دورانم به خوبی و خوشی بگذره برات
و دوران خوبی رو پشت سر بزاری
ان شالله که فسقلی سالم باشه این روز ها هم میگذره عزیزم
من هفته 6،7بارداری بودم میگفتم خوش به حال اونا که هفته 20ان حالا خودم 23شدم واقعا چشم به هم زدنی میگ ...
اره واقعا من خودمم وقتی ان تی رفته بودم
چند نفرو دیدم ماه ۶ .۷ بودم میگفتم اخ کاش منم الان ۶ ماه بودم وقتی رسیدم ۶ ماه گفتم وایی چه زود گذشت
الان که وارد ماه ۹ شدم میگم واایی ۸ ماه گذشت