2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1813561 بازدید | 136169 پست

و‌دوستان یک نکته خیلی خیلی مهم که هیچ وقت یادتون نره مصرف کم کربوهیدرات و ورزش ورزش ورزش!

دلیل بیشتر اختلالات هورمونی، تنبلی تخمدان، رشد نکردن جنین به خاطر خونرسانی ضعیف، عدم بارداری ناشناخته عدم تحرک بدنی هست.

قبل از بارداری ورزهای هوازی بکنیید تا ضربان قلبتون بره بالا. مثل ایروبیک یا دویدن یا پیاده روی تند. 

بعد از بارداری پیاده روی معمولی. اگر لکه بینی یا درد داشتین حتما قبل از ورزش حتما با پزشک مشورت کنید. 

با ورزش نه تنها بیشتر مشکلاتتون خود به خود حل میشه، بلکه حال روحی و جسمیتون هم بسیار بسیار بهتر میشه.

وزنه زدن برای پسردار شدن عالیه. هفته ای حداقل سه بار و هر بار ۳۰-۴۰ دقیقه. بازم نیست وزنه سنگین انتخاب کنید بلکه وزنه سبک هم خوب جواب میده. مثلا نهایت وزنه ۲ یا ۳ کیلیویی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فتروس جان من سر بارداری اولم ازمایش کلی دادم ک دکترم تعجب کرده بود میگفت تمام ویتامینا و همه چیز بدنت نرماله و کمبودی نداری یعنی تا حدی ک من تو ۷ ماه بارداریم حتی مولتی ویتامین هم نخوردم. فقط اسید فولیک ۱ بهم داد بعد تو سه ماهه دوم فقط فیفول خوردم و دی ۱۰۰۰، ولی من نمیدونستم ک قبل اقدام باید از چند ماه قبل اسیدفولیک خوردو بد خودم یکماه  و ده روز بود ک فهمیدم باردارم. دکترم احتمال ان تی به نخوردن اسیدفولیک داده بود با اینک ما بندناف جنین حتی دادیم ازمایش گفتن سالم بود از لحاظ ژنی هم ک امینو دادیم سالم بود، دکترم میگ اگه بچه دوم این مشکل داشته باشه بد برو ژنتیک همسر من میگ نه نمیخوام باز تو ضربه بخوری. الانم دارم اسید فولیک ۵ از ۲۵ شهریور استفاده میکنم. از لحاظ غذایی هم تقویت میکنم. هرسری رفتم سونو گفتن همه چیزت خوبه

دیگه خودمم هنگم البته من دکتر ژنتیک ک سر بارداری اولم رفتم گفت این ژن اصلا در شما نیست ولی همسرم میگ بهتره جفتمون یه ازمایش بدیم

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

این هم یک کلیپ کوتاه راجع به تقویت رحم برای لانه گزینی و بارداری: https://www.digikala.com/prod ...

لوبیا جان اینک کلیپ نیست، سایت دیجی کالا برای خرید کیت ونسلتو هست😑

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

یعنی اگه روز ۱۶ ۱۷ پر رنگ بود من روز ۱۵ اقدام کنم؟ یعنی روز ۱۵ رو باز کیت بزنم؟

بله. اول این تاپیک هم نوشتم. اگه کیتت روز ۱۶ مثبت میشه، باید از روز ۱۳ اقدام کیت بزنی و روز ۱۵ احتمال زیاد اقدام کنی

یا وقتی دیدم پر رنگتر شد از هاله اقدام کنم

گلم! تو صفحات ۱-۳ تپضیح دادم. از وقتی هاله پر رنگ شد اقدام کن. فقط با کیت مدیکور یا ونسلتو. مکس به درد نمیخوره!

@فرانمهر

والا من گیج شدم.ببین acti natalداده داروخانه.میشه به ترکیبش نگا کنی توهم.ببینی مشکلی دارع یا نه؟؟

رفتم  انومالی خداروشکر پسملم سالمه😍

فرامک من روزی یه دونه از این اکتی ناتال میخورم،یه دونه فیفول،یه دونه د۱۰۰۰،دکتر گفت د رو قطع کن با این مولتی،حالا موندم اهن داره این مولتی فیفول هم بخورم یا نه.

راستی ببین ویتامینa داره خطری نداره برام؟؟

https://mosbatesabz.com/product/liberty-

swiss-acti-natal-multivitamin-30-tabs/

خدا جونم خودت مواظب تو دلیم باش🤰  فقط به خودت سپردمش 🤗🙏مسافر کوچولومونو👼 سلامت برسون بغل من و باباش 💞💑تیکر تولد گل پسرمه👦 پسرم،مرد کوچک من،نمیدانم از کجای این جهان امده ای که تمامت بوی بهشت میدهد💎
فتروس جان من سر بارداری اولم ازمایش کلی دادم ک دکترم تعجب کرده بود میگفت تمام ویتامینا و همه چیز بدن ...

عزیزم تو اون تاپیک گفتی شاید اشتباه تو سفارشم بوده. نه، من از داروخانه فارابی خریدم و بعد از سفارش تلفنی تماس گرفتم برای پرداخت پول شماره کارت گرفتم و سفارشمو تلفنی هم گفتم.‌بی دقتی از اونا بوده. شماره داروخانه هم اتفاقا یکی از بچه های تاپیک داد بهم. فکر کنم مومو... 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚