2777
2789
عنوان

همه چیز راجع به بارداری، کیت تخمک گذاری، دختر دار شدن و پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1813903 بازدید | 136169 پست
شیت! چه اشتباهی کردم!

فدا سرت پیش میاد

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو اون تاپیک گفتی شاید اشتباه تو سفارشم بوده. نه، من از داروخانه فارابی خریدم و بعد از سفارش ت ...

پس زنگ بزن بهشون بگو تا کیتا برات بفرستن، من فک کردم از دیجی کالا خریدین چون باید اونجا اول ثبت سفارش کنید

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

این عکساشه وقت داری بخونی ؟شاید به دردبقژه ام بخوره

وای گلم ریز نوشته شده حوصله نکشید بخونم ! شبه و من خسته! اگه روزهای اینده حجم سوالات کم بود میخونم.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹