2777
2789
عنوان

جا افتادن چهره بعد از عمل بینی

1798 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من ۶ ماهه عمل کردم ولی کل قیافم یه جوریه بینیم خیلی قشنگ و طبیعیه اما انگار همه اجزای صورتم یه شکلی شده که خوشم نمیاد 

کسی تجربه داره که اول از کل قیافش بدش بیاد بعد یهو خوشش بیاد ؟ منظورم بینی نیست کل قیافه 

خیلی ممنون 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من اوایل که عمل کرده بود تو دلم گفتم خدایا دکتره چی بر سرش اورده داغون شده که ورم داشت ی جوری حرف میزد الان خیلی اوکی شده اصلا چهرش خیلی شیک شده تقریبا ی سال بعد عملش

نه بابا خودت حساس شدی.بینیت باید جا بیوفته من دو سال طول کشید.شاید خ سربالا عمل کردی که اعضای دیگه د ...

نه عزیزم اتفاقا خیلی طبیعیه اصلا سوراخهای بینیم از رو به رو حتی مشخص نیست ولی دیدی کسایی که تازه عمل کردن یجوری میشن من هنوز اون شکلیم

نه عزیزم اتفاقا خیلی طبیعیه اصلا سوراخهای بینیم از رو به رو حتی مشخص نیست ولی دیدی کسایی که تازه عمل ...

باید جا بیوفته.مبارکت باشه عزیزم.هر کسی عمل کرده از قبلش بهتر شده نگران نباش